Aromatična inspiracija za ljepotu i zdravlje izvana i iznutra!

Top proizvodi za zimske dane

Bezbrižno uživajte u zimskim danima uz Aromara proizvode. Za vas smo pripremili naš odabir top proizvoda za ljepotu i zdravlje tijekom zime!

read more

HEMO EX: Prirodna pomoć kod hemoroida

Hemoroidalni poremećaj je bolest o kojoj se najmanje govori u modernom društvu, a svakim je danom sve raširenija.
Nemojte i vi postati samo statistika, vratite osmijeh na svoje lice uz Hemo Ex!

read more

Sve o eteričnom ulju lavande

Eterično ulje lavande jedno je od najpopularnijih i najčešće korištenih u aromaterapiji, zahvaljujući jednostavnoj upotrebi i uistinu širokom spektru djelovanja. U nastavku upoznajte eterično ulje lavande i naučite kako iskoristiti njegove blagodati za ljepotu, zdravlje i um!

read more

ELIXIR ST. ROCHA: Prirodno sredstvo za dezinfekciju i podršku zdravlju

Ovaj 100% prirodni višenamjenski sprej sadrži 14 najmoćnijih eteričnih ulja s dokazanim antimikrobnim djelovanjem. Eterična ulja djeluju protuupalno i potiču eliminaciju toksina i alergena iz tijela. Jedinstveni sastav spreja osigurava prirodnu, neškodljivu podršku imunitetu, ali i čistoći prostora u kojima boravite! Saznajte više o ovom čudesnom spreju!

read more

Aromaterapija za početnike

Što je aromaterapija? U našem tekstu saznajte više o aromaterapiji, eteričnim uljima i njihovoj upotrebi za ljepotu i zdravlje na prirodan način! Isprobajte naše recepture i uživajte!

read more

Prirodna pomoć protiv gljivica

Saznajte kako na prirodan način zauvijek otkloniti gljivične infekcije, bez nuspojava, te zašto su eterična ulja najbolja sredstva protiv gljivica!

read more

Certifikati Aromara eteričnih ulja

Dokaz izvrsnosti i jamstvo kvalitete Aromaterapija posljednjih godina doživljava procvat! Sve se više okrećemo ovoj prirodnoj metodi tretiranja fizičkih i psihičkih boljki, uz veliko zadovoljstvo i uspjeh. Temelj aromaterapije su eterična ulja. Tržište je preplavljeno...

read more