Tomislav Blažević

VODITELJ NABAVE I LOGISTIKE

Kao voditelj nabave i logistike Tomislav pomno bira dobavljače svih naših sirovina kako bismo vam osigurali najbolju kvalitetu po najpovoljnijim cijenama. Također, nadzire rad skladišta i proizvodnje te osigurava kvalitetu aromatičnih proizvoda koji čine neizostavne dijelove vašeg doma. Aromaterapiju i Aromaru upoznao je i zavolio kroz programe Aroma Akademije. Od tada je aromaterapija nizostavan dio njegovog privatnog i poslovnog života.

Slobodno vrijeme Tomislav provodi u dugim šetnjama prirodom i roštiljanju.

Siniša Boras

VODITELJ PRODAJE

Siniša je nakon osamnaestogodišnjeg iskustva u diskografskoj industriji odlučio spojiti svoj širok spektar poslovnih znanja i vještina s ljubavlju prema prirodi i zdravom načinu života. U Aromari nadgleda i brine za poslovne procese, unutarnju i vanjsku suradnju, otvara nove poglede i katalizira procese. Organizira poslovanje ostalih djelatnika tvrtke, ugovara suradnje i organizira vanjske suradnike Aromara tima. Nadgleda i organizira rad prodajnog osoblja. U slobodno vrijeme s obitelji mahnito pritišće pedale svojeg brdskog bicikla, s obitelji juri po prirodi u potrazi za skrivenim blagom, rješava logičke glavolomke i sluša glasnu muziku.

Helena Šintić

MARKETING

Helena je u Aromaru stigla iz svijeta neprofitnih udruga, a rad u području aromaterapije predstavlja logičan nastavak njenog interesa za zdrav život. Uz marketing i kreiranje promotivnih materijala, Helena, po struci prevoditeljica, osigurava dostupnost i razumljivost naših sadržaja i informacija stranoj publici.  U njenim postovima možete uživati na Aromarinoj Facebook stranici, kreira članke na Aromara blogu, a u slobodno vrijeme voli vježbati, putovati, čitati i otkrivati novu muziku.

Margareta Hojkurić

VODITELJICA UREDA

Margareta je aromaterapiju otkrila i zavoljela školovanjem u Aroma Akademiji, nakon čega je upisala Školu homeopatije. Prirodni pristup zdravlju i izrada prirodnih pripravaka pretvorili su se u dugogodišnje prijateljstvo s Aromarom, a od 2015. godine i u zaposlenje. Margareta se bavi poslovima prodaje, brine o kupcima i njihovim narudžbama te stručnom savjetovanju, a obavlja i administrativne dužnosti. Slobodno vrijeme Margareta provodi s obitelji, a kao zaljubljenica u prirodu voli planinariti i šetati.

Milka Ergarac

SURADNICA U PRODAJI

Ekonomistica Milka ima bogato iskustvo u svijetu prodaje, a s Aromarom se upoznala kroz programe Aroma Akademije. Prvi susret pretvorio se u aromatičnu ljubav, pa se Milka na obostrano veselje pridružila Aromara timu. Milka se bavi poslovima prodaje, brine o kupcima i njihovim narudžbama, obilazi ih i opskrbljuje. Nerijetko ćete je susresti na Aromarinim promocijama i radionicama u sklopu koncepta Game of Life with Mara Doljak. Vesela i okretna, Milka provodi vrijeme na relaciji Zagreb – Slunj.