Približavamo se najzaljubljenijem prazniku u godini, a sa njime dolazi i vrijeme za romantične mirise!

Mirisi eteričnih ulja izravno utječu na vaše emocionalno stanje. Osjet mirisa povezan je s limbičkim sustavom koji, između ostalog, upravlja sjećanjima, emocijama i učenjem. Udisanjem mirisa eteričnih ulja snažno utječemo na emocije i smanjujemo napetost, a utječemo i na razinu energije i proizvodnju hormona.

Što to znači za vaš ljubavni život?

Korištenjem eteričnih ulja rasplamsat ćete strast i ublažiti napetost i stres, glavne krivce za smanjenu seksualnu energiju. Uživajte u našem odabiru Aromara blendova uz koje svaki dan može biti kao Valentinovo!

  1. JASMIN U NARANČI

Na svakom popisu seksi eteričnih ulja naći će se jasmin, čuveni afrodizijak u kojeg se pouzdala čak i egipatska kraljica Kleopatra. U vaš život unosi strastvenu energiju i osjećaj optimizma i samopouzdanja, a u sinergiji s neodoljivom narančom svaki dan pretvara u strastveno Valentinovo.

Jasmin u naranči koristite kao parfem, dodajte ga u aroma lampicu ili aromatičnu kupku za senzualni užitak za pamćenje!

  1. RUŽA U GERANIJU

Valentinovo nije Valentinovo bez ruže, simbola ljubavi! Eterično ulje ruže veže se uz fizičku i spiritualnu ljubav. Uravnotežuje ženske hormone, otvara srce i pomaže pri otpuštanju osjećaja ljutnje i ljubomore. Kraljici ruži pridružili smo geranij, koji vraća emocionalnu ravnotežu i jača osjećaj unutarnjeg mira.

Ovaj romantični blend nosite kao parfem, dodajte u aroma lampicu ili aromatičnu kupku…i uživajte u oblaku nježne ljubavi!

  1. 1001 NOĆ

Jeste li znali da se u Indoneziji kreveti mladenaca ukrašavaju cvjetovima ilang-ilanga? Naime, ilang-ilang je poznat kao snažan afrodizijak. U našem tajanstvenom blendu pridružuju mu se smirujući pačuli, vesela mandarina, stimulativna limunska trava i moćni ružmarin. Smirit će vašu nervozu prije ljubavnih susreta, ojačati samopouzdanje i želju za nezaboravnom avanturom!

Naš savjet: par kapi blenda 1001 Noć nanesite kao parfem i osigurajte dobar provod u spavaćoj sobi…ili dnevnoj sobi…ili kuhinji…

  1. NEROLI U BERGAMOTU

Uz predivan miris, neroli ima i predivno djelovanje – potiče radost, smiruje osjetila, olakšava ljutnju. Poznat je i po svojem antidepresivnom učinku, a u ovom blendu njegov učinak pojačava vedri bergamot. Ovaj blend natjerat će vas da zaboravite sve brige koje vas uporno opsjedaju, a otjerat će i nervozu koju osjećate pri prvom seksualnom susretu s novim partnerom.

Na zapešća i vrat nanesite ovaj aroma parfem i hrabro se upustite u nove pustolovine!

  1. SRETAN BOŽIĆ

Njegovo ime vezano je uz Božić, međutim, kombinacija eteričnih ulja naranče, jele i lista cimeta dobrodošla je u svako doba godine. Ovaj će vas blend opustiti, ublažiti napetost i stvoriti atmosferu povjerenja i topline. Izvrsna podloga za početak romantične priče!