Mara Doljak, mag.pharm.

Osnivačica i direktorica tvrtke Aromara d.o.o.
Ravnateljica Ustanove Aromara Centar

Uz značajan rad i postignuća iz područja aromaterapije, Mara iza sebe ima i bogato iskustvo samorazvojnog rada. Već dugi niz godina vodi jedinstvene samorazvojne radionice stvarane prema autorskom konceptu.

Mara je nekoliko puta prepješačila čuveni hodočasnički put Camino de Santiago u Španjolskoj. O svojim je iskustvima napisala i putopis Moj Camino – Šetnja u dubine sebe. Uslijedio je i nastavak, Moj Camino 2,  u kojem autorica prenosi šarenu prošlost, tradiciju i ljude koji su oblikovali hodočasnički put i njegove legende. 

O bogatstvu Camina Mara je održala predavanja diljem Hrvatske. Predavanjima je do sada prisustvovalo preko 3000 ljudi, a interes za Marin jedinstven pristup ovoj temi, kao i za njena iskustva, ne jenjava.

Nije lako živjeti svoju istinu!

Što je ta duboka istina u vama koja vas straši, koja je različita od onoga što se od vas očekuje, koja čini da se naježite kad o njoj razmišljate? Potražite ju duboko u sebi i počnite ju snažiti i njegovati.

read more

Predstavljanje putopisa MOJ CAMINO 2 diljem Hrvatske

Predavanje i promocija putopisa MOJ CAMINO 2 Što je to legendarno i čudesno na glavnoj ulici Europe? To samo srce može znati. Autorica: MARA DOLJAK   ''Samo korak po korak, sekundu po sekundu, stiže se do veličanstvenih postignuća.'' Putopis „Moj Camino“ mnoge je...

read more

Kad postižemo mir?

Puno kasnije sam naučila da su emocije ”energija u gibanju” i da je njihova osnovna priroda – prolaznost. Ukoliko potraju dugo, to je zato što ih nismo osvijestili, što ih pokušavamo izbjeći ili zato što njegujemo misli koje ”hrane” tu emociju.

read more

Korijeni i njihova važnost

Sve što stvorimo u životu prije stanja dubokog prihvaćanja cjelovitosti, projekt je bez čvrstog korijena i u sebi nosi sjeme neobavljenog zadatka, nerašćišćene karme, budućih lekcija.

read more

Kako biti sretan?

Preporuke za ispunjen i radostan život Kako biti sretan? Ima li to pitanje odgovor? Hoće li za mlado stvorenje biti drugačiji nego li za osobu s duljim životnim iskustvom? Nakon 6 uzbudljivih desetljeća šetnje po ovoj senzacionalnoj planeti, nakon...

read more