Mara Doljak, mag.pharm.

Osnivačica i direktorica tvrtke Aromara d.o.o.
Ravnateljica Ustanove Aromara Centar

Uz značajan rad i postignuća iz područja aromaterapije, Mara iza sebe ima i bogato iskustvo samorazvojnog rada. Već dugi niz godina vodi jedinstvene samorazvojne radionice stvarane prema autorskom konceptu.

Mara je nekoliko puta prepješačila čuveni hodočasnički put Camino de Santiago u Španjolskoj. O svojim je iskustvima napisala i putopis Moj Camino – Šetnja u dubine sebe. Uslijedio je i nastavak, Moj Camino 2,  u kojem autorica prenosi šarenu prošlost, tradiciju i ljude koji su oblikovali hodočasnički put i njegove legende.

O bogatstvu Camina Mara je održala predavanja diljem Hrvatske. Predavanjima je do sada prisustvovalo preko 3000 ljudi, a interes za Marin jedinstven pristup ovoj temi, kao i za njena iskustva, ne jenjava.

 

Kontaktirajte Maru:
mara.doljak@aromara.com
+385 91 3707 111

Primajte obavijesti o radionicama i događanjima! Prijavite se na newsletter klikom na link.

Posjetite Aromara webshop

Konzultacije i knjige

Individualni tretmani i coaching

Preuzmite kontrolu i odgovornost za vlastitu sreću i zdravlje!
Saznajte više o tome kako iskoristiti moć aromaterapije za podršku psihičkom i fizičkom blagostanju!

read more

Novosti

Radost i ljepota disanja punim plućima

Disanje se zbiva automatski, bez naše kontrole. No, jesmo li promislili u kojoj mjeri kvaliteta našeg života ovisi upravo o kvaliteti našeg daha? Prodišite punim plućima uz podršku aromaterapije!

read more

Božićna aromaterapija

Eterična ulja utkana su u priču Božića od davnih vremena. Saznajte kako u vlastiti doživljaj omiljenog praznika unijeti mirisnu čaroliju!

read more

Jubilej sv. Jakova – Sveta godina oprosta

Ove se godine obilježava Jubilarna godina svetog Jakova – godina od posebnog značaja za hodočasničko odredište Santiago de Compostela, ali i za vjernike diljem svijeta. U nastavku saznajte više o običaju i svetoj godini!

read more

Sazrijevamo kroz izazove!

Život bez izazova, život bez teških zadataka, bez vrhunaca za osvojiti, bez trka za trčati do besvijesti, bez utakmica za izgubiti, bez neuspjeha, bez tuge i ljutnje. Iz čega biste izvukli svoju snagu, odakle biste dobili vještine i spremnost?

read more

Video sadržaj

Libertas TV, emisija "Na dnevnoj bazi", 18.06.2021.

O životu, zdravlju, prirodi i svim njenim čarolijama!

DuTV, emisija "Ljetni đir", 17.06.2021.

Vlasnica i direktorica Aromare Mara Doljak u emisiji ‘Ljetni đir’ predstavila je renomirane, ali i nove proizvode ove uspješne domaće tvrtke sa zapaženim međunarodnim rezultatima: uljni sprej za intimnu njegu GYNO PRO, liniju ulja za masažu AROMA ESSENCE PROFESSIONAL, ambijentalne sprejeve STAY FOCUSED i INVIZZ.

Radio, HRT- radio Dubrovnik, emisija "Zdravi bili", 10.06.2021.

DuTV emisija "Sve u 16", 3.06.2021.

Mara Doljak gostovala je danas u emisiji ‘Sve u 16’. S urednicom i voditeljicom Ivanom Mijić Vulinović razgovarala je o svom životnom i poslovnom putu, aromaterapiji, putovanjima i knjigama koje je napisala. Cijeli razgovor pogledajte u videu od 19. minute.

Z1, emisija TIME OUT 20.03.2021.

Saznajte više o tridesetgodišnjem radu tvrtke Aromara, načinu na koji eterična ulja mogu doprinijeti vašem zdravlju i blagostanju i unaprijediti prostor u kojem boravite.

Libertas TV, emisija ‘’Na dnevnoj bazi’’, 4.9.2020.

Aromatični razgovor o mudrosti prirode!

Libertas TV, emisija ‘’Na dnevnoj bazi’’, 18.5.2019.

Priroda zna sve – od zdravlja do njege. Saznajte više o tome kako iskoristiti mudrost prirode!