Od profesionalaca za profesionalce

U cijelosti prenosimo članak o Aromarinoj liniji Aroma Essence objavljen na portalu 4seasonscroatia !

Procvat wellness industrije potaknuo je stvaranje jedinstvene linijeAroma Essence Professional – pet različitih ulja za masažu koja pružaju različit ugođaj i omogućuju individualni pristup svakom klijentu

Prva dama aromaterapije – Mara Doljak, mag.pharm.

Odabir svake sirovine koja se ugrađuje uAromarin konačni proizvod, kao i sve recepture proizvoda za njegu, ljepotu i cjelovito zdravlje, djelo su Mare Doljak, magistre farmacije. Još 1991. godine osnovala je tvrtku Aromara, a potom kasnije i Aroma Akademiju, koja je obrazovala brojne generacije profesionalnih aromaterapeuta i wellness terapeuta u regiji.

Tvrtka Aromara d.o.o. djeluje već 25 godina i pionir je aromaterapije u Hrvatskoj.Bogato profesionalno iskustvo jamči visoku kvalitetu proizvoda i usluga. U Aromara proizvode uložena je ljubav, etičnost i visoki standardi kvalitete. Zahvaljujući pristupačnim cijenama, blagodati aromaterapije dostupne su svima. Aromara je stogaprvi izbor brojnih wellness i spa centara, kao i individualnih profesionalaca koji klijentima pružaju vrhunsku uslugu.

– Naša je misija širiti znanja i istinu o kreaciji osobnog zdravlja. Stvaranjem vrhunskih djelotvornih prirodnih proizvoda Aromara djeluje kao ambasador zdravlja i prirodne ljepote. Osvještava korisnike i o osobnoj odgovornosti za zdravlje, ističe Mara Doljak, mag.pharm, osnivačica Aromare.

Procvat wellness industrije stvara potrebu za proizvodima visoke kvalitete koji su jednostavni za korištenje a štede vrijeme i novac. I što je nabitnije, proizvodima koji garantiraju zadovoljstvo vaših klijenata! Vođena ovim kriterijima, Mara Doljak, mag.pharm. stvorila je jedinstvenu liniju Aroma Essence Professional. Linija ulja za masažu i njegu kože sastoji se od pet različitih ulja za masažu. Ona pružaju različit ugođaj i omogućuju individualni pristup klijentu. Sva ulja sigurna su za korištenje.

– Ulja za masažu i njegu kože iz linije Aroma EssenceProfessional unaprjeđuju psihičko i fizičko zdravlje klijentai masera. Sadrže hladno prešana biljna ulja i kombinacije 100% prirodnih eteričnih ulja. Njihovi sastojci animiraju cirkulaciju krvi i limfe. Kožu i organizam hrane mineralima (Se i Fe), vitaminima (A, E i D) te zasićenim i nezasićenim masnim kiselinama, ističe osnivačica Aromare.

Proizvodi branda Aromara nisu testirani na životinjama, ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, konzervanse, punila, bojila i aromate te niti jedan sintetički sastojak. To je odraz vizije o zdravoj planeti,na kojoj žive obitelji i pojedinci koji svjesno djeluju u skladu s prirodom.

Linija Aroma EssenceProfessional spaja znanja struke, ljubav prema prirodi i brigu za cjelovito zdravlje i ljepotu svakog pojedince, omogućujući nezaboravno iskustvo.