Korisni savjeti za prirodno sprječavanje prehlada i ublažavanje simptoma!

Kasna jesen i zima pred nama sa sobom donose bezbroj radosti i lijepih druženja. Međutim, ruku pod ruku sa blagdanskim aktivnostima dolaze i prehlade. Ne dopustite da vam narušeno zdravlje pokvari veselje! Iskoristite aromaterapiju za sprječavanje bolesti i olakšavanje simptoma prehlade.

Na vrhu svakog popisa za očuvanje zdravlja nalazi se CRNI KIM PLUS. Dragocjeno ulje od davnina je na glasu kao ‘’lijek za sve, osim smrti’’, a redovitim uzimanjem ojačat će čitav organizam. Dodatak prehrani CRNI KIM PLUS obogaćen je eteričnim uljem paprene metvice koja ublažava specifični okus ulja crnog kima i pojačava njegovo djelovanje.

Tradicionalni napitak za prehlade s aromatičnim dodatkom: u slučaju prehlade, u čašu dodajte sok 1 limuna, žlicu meda, naribani đumbir i veliku žlicu dodatka prehrani CRNI KIM PLUS. Izmiješajte i popijte!

Za zaštitu od virusa koristite ELIXIR ST. ROCHA – ova moćna kombinacija 14 eteričnih ulja s potvrđenim antimikrobnim djelovanjem dostupna je u obliku blenda i spreja, a obje varijante su neizostavne u sprječavanju bolesti. Sprej ELIXIR ST. ROCHA koristite za čistoću i svježinu prostorija u kojima boravite ili kao body mist, a blend dodajte u aroma lampicu. Djelovanje sastavnica doprinijet će bržem eliminiranju virusa i zaustaviti njihovo širenje. Koristite ELIXIR ST. ROCHA preventivno, a pojačajte upotrebu u slučaju prehlade, posebno u prostorijama u kojima boravi bolesna osoba.

Naoko bezazlen, ali izrazito naporan simptom prehlade je začepljenost. Stanite na kraj šmrcanju – isprobajte kombiniranu snagu eteričnih ulja paprene metvice, eukaliptusa, čempresa i lavandina Grosso! Jednim imenom, blend AROMASIN. Korištenjem blenda AROMASIN potaknut ćete oslobađanje dišnih puteva i izbacivanje sluzi, a pritom ćete olakšati i glavobolje koje često prate začepljenost. Blend nakapajte na maramicu i udišite više puta dnevno, ili ga dodajte vrućoj vodi za inhalaciju.

Nakon inhalacije – kupka! Eterična ulja općenito su fantastičan dodatak toplim kupkama, a u slučaju prehlade mogu olakšati vaše simptome i ubrzati oporavak stimuliranjem detoksikacije. Na žlicu morske soli nakapajte nekoliko kapi eteričnog ulja lavande, bora ili čempresa. Lavanda opušta i smanjuje osjećaj boli u tijelu, dok bor i čempres potiču znojenje, a na taj način sudjeluju u reduciranju tjelesne temperature i izbacivanju toksina iz tijela.

Učinak aromatične kupke pojačat će masaža opuštajućim uljem AEP RELAX. Kombinacija eteričnih ulja zvjezdastog anisa i lavande ublažit će osjećaj boli u zglobovima i kostima, a pritom će vas i opustiti te omogućiti okrjepljujući san.