Od silne anksioznosti žalite za vremenima kad ste osjećali samo stres?

U ovakvim situacijama stvorite jednostavne rituale koji vas umiruju – a u tome vrlo učinkoviti mogu biti mirisi. Npr. kombinacija eteričnih ulja lavandina i kamilice, koja je temelj linije SWEET DREAMS, trenutno ublažava osjećaj napetosti.

Eterična ulja njemačke kamilice i lavandina aromaterapija poznaje kao vrlo moćne sastojke za smirenje.

Eterično ulje lavandina ima blagotvorni učinak na živčani sustav. Koristi se kod nekontroliranih grčeva, treskanja, napetosti mišića.

Eterično ulje njemačke kamilice ublažava štetni utjecaj psihičke i fizičke iscrpljenosti i nemira.

Ova eterična ulja spojili smo u uravnotežen blend za pomoć kod akutne uznemirenosti, nervoze, tjeskobe – SWEET DREAMS. Blend je dobro poznat kao podrška za kvalitetniji san i duboko opuštanje.

Postoji i u verziji za upotrebu na koži – roll-on SWEET DREAMS. Roll-on je namijenjen za njegu kože i trenutno opuštanje.

Blend SWEET DREAMS koristite u difuzeru ili na vatici uz uzglavlje kreveta. Roll-on SWEET DREAMS nanesite na zapešća, sljepoočnice, ruke za trenutno smirenje u bilo koje doba dana.

 

Fizičko i psihičko opuštanje, ublažavanje tjeskobe i na koncu, mirniji san, doprinose kvaliteti vašeg života i spremnosti da se suočite sa svakodnevnim problemima. Male navike podržavaju vaš mir i pomažu pri izgradnji kvalitetnijeg života!

 

Svi navedeni proizvodi su 100% prirodni, prikladni za vegane i cruelty-free. Nabavite ih putem Aromara webshopa!