Pred nama je razdoblje buđenja, promjene i svjetlosti. Otkrijte kako iskoristiti aromaterapiju kako biste iz ožujka izvukli ono najbolje, a odbacili ono suvišno – bilo da se radi o emocionalnom teretu, lošem zdravlju ili umoru! U nastavku smo za vas pripremili prijedloge – uživajte!

 

PROLJETNO ČIŠĆENJE UZ HOME SET

Tradicionalno vrijeme generalki ne morate provesti u oblaku kemikalija koje štete dišnom sustavu. Zamijenite ih divnim prirodnim mirisima eteričnih ulja koja k tome djeluju snažno antimikrobno. U HOME SETU naći ćete eterična ulja osobito prikladna za čišćenje – lavandin, grejp, limun, naranču – kao i blend ELIXIR ST. ROCH. Posebna vrijednost seta je u knjižici s recepturama i savjetima za čišćenje. Izradite svoje antimikrobne sprejeve za kuhinjske i druge površine, očistite tepihe, izvucite neugodne mirise iz doma – sve uz HOME SET!

Stigao HOME SET, malo je reći da sam oduševljena. Ovo mi je drugi set koji sam naručila i uskoro naručujem još, moram sve isprobati!

Sanja

 

10 KORAKA DO ZDRAVLJA

 10 KORAKA DO ZDRAVLJA, autorski sustav Mare Doljak, mag.pharm., namijenjen je detoksikaciji tijela i stvaranju jednostavnih i održivih navika koje grade cjelokupno zdravlje i blagostanje.

U 10 jednostavnih koraka opisanih u uputama uz komplet doprinesite smanjenju boležljivosti, tromosti, umora i poboljšajte kvalitetu života!

Komplet okuplja dobro poznate i voljene Aromara proizvode: GYNO PRO, HEMO EX, PSO EX, ELIXIR ST. ROCHA, ulje za njegu MEDITERRANEAN, CRNI KIM PLUS i eterično ulje naranče.

Proljetno čišćenje organizma!

 

PRIPREMITE SE ZA RAZDOBLJE SEZONSKIH ALERGIJA

Sezonski alergičari znaju koliko je vrijedna prirodna podrška koja smanjuje osjetljivost na alergene, a da pritom ne doprinosi umoru i tromosti. CRNI KIM PLUS je 100% prirodan, a uz smanjenje simptoma sezonskih alergija, ima vrlo pozitivno djelovanje na sve sustave unutar tijela. Od zdravlja dišnog sustava, preko zdravlja i kvalitete kože, probavnog sustava ili imuniteta, jedna žlica dnevno ovog dodatka prehrani učinit će čuda!

Bitno je biti konzistentan i stvoriti svakodnevnu naviku, a početak ožujka izvrsno je vrijeme za to!

 

KLASASTA METVICA – PROLJETNO OSVJEŽENJE

Slatko osvježenje nježnog mirisa s kojim smo se svi već susreli, bilo kroz kozmetiku ili prehrambene proizvode. Novo Aromara eterično ulje tradicionalno se koristi za zdravlje dišnog i probavnog sustava, ali njegov izrazito ugodan i nenametljiv miris pristajat će svakom prostoru. Osvježite se uz eterično ulje klasaste metvice!

 

ODMOR ZA TIJELO UZ DETOKS KOMBINACIJU

Kombinacija ružmarina i lavandina za detoks i osjećaj lakoće! Ulje MEDITERRANEAN namijenjeno je svima, uz naglasak na fizički aktivne osobe. Eterična ulja ružmarina i lavandina tradicionalno se koriste u pripravcima za opuštanje mišića nakon bavljenja fizičkim aktivnostima. Ovo ulje namijenjeno je za profesionalnu upotrebu, ali ga vrlo jednostavno možete koristiti i za automasažu i njegu kože nakon tuširanja! Nanesite nježnim kružnim pokretima u vlažnu čistu kožu, krećući se od udova prema trupu. Posebnu pažnju obratite krhkijim dijelovima tijela (npr. zglobovima) ili napetim mišićima. Razbudite se i olakšajte pokret uz prirodnu njegu!

 

NOVE BOJE VAŠEG RASPOLOŽENJA – COMING SOON!

U ožujku nas čeka i sljedeća serija redizajna Aromara blendova. Ne želimo otkriti previše, ali od sredine mjeseca uživat ćemo u još tri boje raspoloženja i zdravlja. Ovog puta radi se o blendovima posebno prikladnima za detoks, u skladu s proljetnom temom!

 

Nabavite sve Aromara proizvode putem Aromara webshopa!