100% prirodna njega na putovanjima, kampiranju, hodočašću

Spremate se na izlet, kampiranje ili planinarski pohod? Putujete i ne želite se opteretiti hrpom proizvoda…a ipak želite biti njegovani i sigurni u slučaju nezgoda? Pitate se kako sve što vam je potrebno potrpati u ruksak ili manju torbu?

Upravo se s ovakvim izazovima susrela Mara Doljak, mag.pharm., osnivačica i direktorica tvrtke Aromara, pripremajući se za hodočašće Camino de Santiago. Pješačenje 800 km dugom rutom dovoljno je komplicirano i bez suvišnih proizvoda na leđima – a ipak, upravo je na ovakvom pothvatu bitno imati pri ruci najbolje proizvode za njegu i zdravlje u hodočasničkim uvjetima.

Mara je stoga osmislila i kreirala KOMPLET ZA HODOČASNIKE, PLANINARE I LUTALICE. Ovaj komplet okuplja 100% prirodne proizvode koji osiguravaju njegu, zaštitu i zdravlje tijekom vaših putovanja – bilo da se spremate na hodočasnički put, planinarenje ili sasvim drugačiju pustolovinu!

Komplet sadrži multifunkcionalne proizvode koji pokrivaju vaše potrebe u trenutcima kad ste izloženi na milost i nemilost vremenskim prilikama i prirodi.

 

KOMPLET SADRŽI:

BUEN CAMINO, univerzalna krema (pomada), 100 ml

ELIXIR ST. ROCHA, ambijentalni sprej, 50 ml

ELIXIR ST. ROCHA, blend, 10 ml

INVIZZ, ambijentalni sprej, 50 ml

HEMO EX, uljni preparat za svakodnevnu analnu njegu, 30 ml

GYNO PRO, uljni preparat za svakodnevnu intimnu njegu, 30 ml

CRNI KIM PLUS, dodatak prehrani, 30 ml

Metalni kozmetički lončić, 15 ml: 2 kom

 

KAKO KORISTITI KOMPLET ZA HODOČASNIKE, PLANINARE I LUTALICE?

BUEN CAMINO, 100 ml

Ova bogata univerzalna krema pokriva sve potrebe vaše kože. BUEN CAMINO koristite preventivno protiv žuljeva, za njegu oštećene kože. Izvrstan je za masiranje umornih stopala nakon dugog hodanja.

Upotreba: nježno umasirajte u kožu više puta dnevno. Namažite dijelove tijela izložene suncu.

 

ELIXIR ST. ROCHA, sprej, 50 ml

Omiljeni sprej za svježinu! Koristite ELIXIR ST. ROCHA za osvježenje zraka i suzbijanje neugodnih mirisa u prostorima u kojima boravite ili odsjedate!

 

ELIXIR ST. ROCHA, blend, 10 ml

Kad vam ponestane spreja ELIXIR ST. ROCHA, iskoristite blend i napravite vlastiti sprej! U praznu bočicu dodajte vode (skoro do vrha; ostavite prostora za blend!) i nakapajte 50 kapi blenda ELIXIR ST. ROCHA.

 

INVIZZ, sprej, 50 ml

Kombinacija 9 najefikasnijih eteričnih ulja omogućit će vam miran boravak na otvorenom. Sprej možete koristiti i u zatvorenim prostorima, za osvježenje i stvaranje ugodnog okruženja!

Upotreba: Koristite tijekom boravka u otvorenom prostoru. Nasprejajte posteljinu i krevet u kojem spavate.

 

HEMO EX, 30 ml

Mješavina eteričnih i baznih ulja bitna je za održavanje analne njege! Ublažava osjećaj peckanja i nelagode!

Upotreba: Nanesite na očišćeno analno područje dva puta dnevno. Najbolje primijeniti nakon pražnjenja crijeva.

 

GYNO PRO, 30 ml

Ovaj 100% prirodan preparat namijenjen je svakodnevnoj higijeni intimnog područja. Ublažava osjećaj nelagode i pomaže da se u svakom trenutku osjećate svježe i ugodno! GYNO PRO je ključan za bezbrižno i sretno uživanje u vašem putovanju!

Upotreba: Za svakodnevnu upotrebu.

CRNI KIM PLUS, 30 ml

Zdravlje u bočici! CRNI KIM PLUS izrazito je važan za održanje vašeg zdravlja tijekom putovanja. Regulira imunološki sustav, snaži cijeli organizam i sprječava bolesti i prehlade! Dodatak paprene metvice osvježit će vas i energizirati!

Upotreba: Svako jutro popijte 25 kapi (čajna žličica) otprilike 15 min prije jela. U slučaju pada imuniteta / bolesti, koristite više puta dnevno.

Mali trik iskusnih hodočasnika: maskirajte okus crnog kima – dodajte ga u jogurt ili gusti sok!

 

INSTANT PUTNA PAKIRANJA:

U kompletu dobivate 2 prazna lončića (15 ml) – napunite ih univerzalnom kremom BUEN CAMINO!

 

Čak i ako se ne spremate na put, komplet bi vam mogao dobro doći. Naime, kupnjom kompleta štedite 136 kn u odnosu na kupnju pojedinačnih proizvoda!

 

Komplet za hodočasnike, planinare i lutalice dostupan je putem Aromara webshopa.