100% prirodno zdravlje i njega na putovanjima, kampiranju, hodočašću

Spremate se na izlet, kampiranje ili planinarski pohod? Putujete i ne želite se opteretiti hrpom proizvoda…a ipak želite biti zdravi, njegovani i sigurni u slučaju nezgoda? Pitate se kako sve što vam je potrebno potrpati u ruksak ili manju torbu?

Upravo se s ovakvim izazovima susrela Mara Doljak, mag.pharm., osnivačica i direktorica tvrtke Aromara, pripremajući se za hodočašće Camino de Santiago. Pješačenje 800 km dugom rutom dovoljno je komplicirano i bez suvišnih proizvoda na leđima – a ipak, upravo je na ovakvom pothvatu bitno imati pri ruci najbolje proizvode za njegu i zdravlje u hodočasničkim uvjetima.

Mara je stoga osmislila i kreirala KOMPLET ZA HODOČASNIKE, PLANINARE I LUTALICE. Ovaj komplet okuplja 100% prirodne proizvode koji osiguravaju njegu, zaštitu i zdravlje tijekom vaših putovanja – bilo da se spremate na hodočasnički put, planinarenje ili sasvim drugačiju pustolovinu!

Komplet sadrži multifunkcionalne proizvode koji pokrivaju vaše potrebe u trenutcima kad ste izloženi na milost i nemilost vremenskim prilikama i prirodi.

 

KOMPLET SADRŽI:

BUEN CAMINO, univerzalna krema (pomada), 100 ml

ELIXIR ST. ROCHA, sprej za dezinfekciju, 50 ml

ELIXIR ST. ROCHA, koncentrat, 10 ml

INSECTOFF, sprej protiv komaraca i nametnika, 50 ml

HEMO EX, uljni preparat za olakšavanje tegoba kod hemoroida i njegu analnog područja, 30 ml

GYNO PRO, uljni preparat za intimnu njegu i olakšavanje tegoba kod vaginalnih infekcija, 30 ml

CRNI KIM PLUS, dodatak prehrani, 30 ml

Plastična smeđa spray bočica, 50 ml: 3 kom

Metalni kozmetički lončić, 15 ml: 2 kom

 

KAKO KORISTITI KOMPLET ZA HODOČASNIKE, PLANINARE I LUTALICE?

BUEN CAMINO, 100 ml

Ova bogata univerzalna krema pokriva sve potrebe vaše kože. BUEN CAMINO koristite preventivno protiv žuljeva, za osnovnu zaštitu od sunca, njegu kože, za brzo zacjeljivanje rana i ogrebotina. Izvrstan je za masiranje umornih stopala nakon dugog hodanja.

Upotreba: nježno umasirajte na oštećene ili nadražene predjele kože više puta dnevno. Namažite dijelove tijela izložene suncu.

 

ELIXIR ST. ROCHA, sprej, 50 ml

Blend 14 najmoćnijih eteričnih ulja sa potvrđenim antimikrobnim djelovanjem. ELIXIR ST. ROCHA izuzetno je efikasan protiv mikroorganizama, bakterija i protiv virusa, a ima uistinu širok spektar primjene. ELIXIR ST. ROCHA omiljeno je prirodno dezinfekcijsko sredstvo Aromara korisnika. Koristiti ga možete na rukama i tijelu, ali i za dezinfekciju pribora i prostora oko vas.

Upotreba: Koristite ELIXIR ST. ROCHA za tretiranje manjih ogrebotina, dezinficiranje ruku i ostalih površina (npr. daska na WC školjci….). Posprejajte posteljinu u prostorima u kojima noćite.

 

ELIXIR ST. ROCHA, koncentrat, 10 ml

Kad vam ponestane spreja ELIXIR ST. ROCHA, iskoristite koncentrat i napravite vlastiti sprej! U praznu bočicu dodajte vode (skoro do vrha; ostavite prostora za koncentrat!) i nakapajte 50 kapi koncentrata ELIXIR ST. ROCHA.

 

INSECTOFF, sprej, 50 ml

Blend eteričnih ulja koji odbija insekte poput komaraca, krpelja, moljaca…Ovaj 100% prirodni sprej nježan je za kožu, pa ga možete koristiti za zaštitu cijele obitelji. Izvrstan je i za zaštitu prostorija u kojima boravite. Nije štetan za okoliš.

Upotreba: Nasprejajte izložene dijelove tijela tijekom boravka u otvorenom prostoru. Obnavljajte svakih 30ak min. Nasprejajte posteljinu i krevet u kojem spavate – Insectoff djeluje protiv nametnika poput stjenica, uši, krpelja…

 

HEMO EX, 30 ml

Mješavina eteričnih i baznih ulja za olakšavanje tegoba kod hemoroida i njegu analnog područja. Bitan je za održavanje zdravlja probavnog sustava na putovanju! Doprinosi zarastanju tkiva, smanjuje i otklanja upale, djeluje umirujuće i regulira stolicu!

Upotreba: Nanesite na očišćeno analno područje dva puta dnevno. Najbolje primijeniti nakon pražnjenja crijeva.

 

GYNO PRO, 30 ml

Ovaj 100% prirodan preparat namijenjen je održavanju vaginalnog zdravlja i svakodnevnoj higijeni intimnog područja. Otklanja simptome i uzročnike vaginalnih infekcija. Otklanja svrbež i peckanje, normalizira vaginalnu floru. Sastavnice GYNO PROa imaju dokazano antibakterijsko i antivirusno djelovanje. GYNO PRO je ključan za bezbrižno i sretno uživanje u vašem putovanju!

Upotreba: Kod infekcija nanosite dva do tri puta dnevno. Preporučamo da GYNO PRO nanosite na područje genitalija ili na pamučne dnevne uloške.

Za održavanje zdrave vaginalne flore i prevenciju vaginalnih infekcija koristite GYNO PRO jednom dnevno.

CRNI KIM PLUS, 30 ml

Zdravlje u bočici! CRNI KIM PLUS izrazito je važan za održanje vašeg zdravlja tijekom putovanja. Regulira imunološki sustav, snaži cijeli organizam i sprječava bolesti i prehlade! Dodatak paprene metvice osvježit će vas i energizirati!

Upotreba: Svako jutro popijte 25 kapi (čajna žličica) otprilike 15 min prije jela. U slučaju pada imuniteta / bolesti, koristite više puta dnevno.

Mali trik iskusnih hodočasnika: maskirajte okus crnog kima – dodajte ga u jogurt ili gusti sok!

 

INSTANT PUTNA PAKIRANJA:

U kompletu se nalaze tri prazne plastične bočice. Pretočite GYNO PRO, HEMO EX i CRNI KIM PLUS u ove lagane, praktične bočice radi lakšeg nošenja na putu!

U kompletu dobivate i 2 prazna lončića (15 ml) – napunite ih univerzalnom kremom BUEN CAMINO!

 

Čak i ako se ne spremate na put, komplet bi vam mogao dobro doći. Naime, kupnjom kompleta štedite 136 kn u odnosu na kupnju pojedinačnih proizvoda!

 

Komplet za hodočasnike, planinare i lutalice dostupan je putem Aromara webshopa.