Top proizvodi za ljepotu i zdravlje

Temperature su sve niže, dani polako postaju sve kraći – stigao je studeni. Iza nas su topli dani i šareno jesenje lišće, a nismo ni blizu veselom blagdanskom razdoblju. Uz naš odabir proizvoda isprobajte nešto novo, učinite jednolični studeni veselijim i pripremite tijelo i organizam na nadolazeću hladnoću!

Toplina i strast u studenom

Isprobajte naš mali trik za vječno smrznute ruke i stopala: AEP PASSION! Ovo ulje za masažu strastvenog mirisa također potiče cirkulaciju te lagano zagrijava. Umasirajte u stopala i ruke kad god vam je hladno! AEP Passion bogat je vitaminima A, D i E, pa je fantastičan za kožu – nakon tuširanja lagano umasirajte u tijelo, od periferije prema srcu. Potaknut će obnovu oštećenih stanica kože, kao i cirkulaciju, a mirisna kombinacija ylang-ylanga, tamjana, cedra i papra popravit će vam raspoloženje i unijeti malo strasti u inače jednoličan studeni.
Za još zabavnije večeri – koristite AEP PASSION za masaže udvoje!

Naša mala tajna za dobro raspoloženje

Period privikavanja na promjenu sata nije nimalo zabavan. Zbunjeno zijevamo i čekamo prolazak radnog vremena kako bismo mogli natrag pod toplu dekicu, a pritom ispijamo šalice kave u nadi da će nas makar malo pokrenuti. Zvuči poznato?

Što kažete na mirisnu animaciju prostora u kojem boravite?

Eterična ulja citrusa (bergamot, grejp, mandarina, naranča, limun, limeta) vežemo uz sunce i ljeto, a njihovi mirisi stvaraju vedrinu bez obzira na doba godine. Ovu skupinu eteričnih ulja aromaterapeuti često preporučaju za ublažavanje lošeg raspoloženja, stresa, čak i depresije! Odaberite omiljeno citrusno eterično ulje, nakapajte par kapi u aroma lampicu i osvježite prostor i vlastite misli!

Vesela aromaterapija u putnom izdanju: omiljeno citrusno eterično ulje nakapajte na maramicu i udišite!

Uz raspoloženje, eterična ulja citrusa imaju dobar učinak i na zdravlje: dan započnite čašom mlake vode u koju je dodana 1 kap eteričnog ulja citrusa – za detoksikaciju i zdravlje organizma!

Osjetite miris studenog

Hladnije vrijeme ide ruku pod ruku s prehladama, začepljenim nosevima i sličnim veseljima. Želite izbjeći kapi za nos, a nemate pojma čime biste ih zamijenili? Isprobajte Aromarin blend AROMASIN – kombinaciju eteričnih ulja koja djeluju na dišni sustav. AROMASIN potiče izbacivanje nakupljene sluzi iz dišnog sustava, olakšava i glavobolje uzrokovane prehladama. Pritom ima razbuđujući učinak – bistri misli i osigurava koncentraciju u trenutcima kad vam je potrebna!

Zdrava kosa = sretna kosa

Nakon ljetnog izlaganja suncu i morskoj soli, a zatim jesenjeg perioda ispadanja, kosa u studeni često ulazi – nesretna. Beživotna, bez sjaja, oštećena. Za 100% prirodnu njegu kose i vlasišta predlažemo AUTUMN LEAVES, naš moćni pakung za kosu koji kombinira eterična i bazna ulja za maksimalni učinak. Hrani vlasište, ublažava perut, jača korijen kose i potiče njenu elastičnost i sjaj.