U cijelosti prenosimo članak objavljen na portalu Elegant.hr

Aromara pruža prirodna i učinkovita rješenja za najčešće zdravstvene probleme

Vaginalna infekcija – Ljeto: sunčanje uz šum valova u pozadini, šarene haljinice i sandale, sladoledi i kokteli i dugo iščekivani i planirani godišnji odmori. A onda – vaginalna infekcija. S toplim, sparnim vremenom nažalost se povećavaju i rizici od vaginalnih upala. Vlaga i toplina pogoduju stvaranju gljivica, a u našem se tijelu stvara neravnoteža koja rezultira upalom.

Kako pravilno njegovati intimno područje i uzročnike vaginalnih upala neutralizirati prije nego krenu stvarati probleme? Kako na prirodan način eliminirati neugodne simptome upala i osigurati zdravo, bezbrižno ljeto?

Vrlo jednostavno: za njegu intimnog područja koristite Gyno Pro! Pridružite se zadovoljnim ženama koje uz ovaj 100% prirodni uljni preparat bezbrižno provode ljeto – a i ostatak godine.

ZDRAVA ŽENA JE ZADOVOLJNA ŽENA

Velik broj žena pati od vaginalnih upala, a pritom uslijed odsustva simptoma nisu svjesne svog problema. No, tijelo se crpi, imunitet pada, psihološko stanje slabi.

GYNO PRO svojom prirodnošću i pažljivo odabranim sastavom njeguje i obnavlja ravnotežu tkiva intimnog područja, što ga čini izvrsnim izborom za svaku ženu.

Zdrava žena bit će inspiracija prvo sama sebi, pa obitelji, društvu i prijateljima. Njena kreativna energija bit će joj dostupna i utjecat će na kvalitetu cjelokupnog života. GYNO PRO doprinosi zdravlju žene pa time i cjelokupnog društva i planete.

LIJEPA ŽENA JE ZADOVOLJNA ŽENA

Za redovnu dnevnu njegu lica često koristimo i 5-6 preparata u nizu. A kako njegujemo naše intimno područje? Koliko vremena mu posvećujemo? Koliko smo uopće posvećeni izgledu i njezi tog dijela tijela? Zato je tu GYNO PRO za redovnu dnevnu njegu i higijenu intimnog područja. Djevojčice već prije školske dobi mogu naučiti koristiti GYNO PRO i naviknuti se na njegu tih skrivenih dijelova tijela. Vaginalna infekcija.

SAMOPOUZDANA ŽENA JE ZADOVOLJNA ŽENA

Samopouzdanje je usko vezano sa izgledom, ali i s unutarnjim osjećajem sebe. Nema samopouzdanja niti slobode ukoliko tajimo nelagodu, osjećaj iritacije, laganu bol, iscjedak neugodna mirisa… Kako bismo bile samopouzdane a time i snažne i podržavajuće za druge, potrebno je da se osjećamo dobro po pitanju vidljivih i nevidljivih dijelova tijela. GYNO PRO pružit će nam osjećaj svježine, sigurnosti, zadovoljstva, ugodnog mirisa, a sve sa sviješću da koristimo isključivo prirodnu podršku. Vaginalna infekcija.

Za kompletnu ženu važna je i kvaliteta seksualnog života. Sve je lakše kad znamo da smo svježe i ugodne “tamo dolje” i kad znamo da možemo koristiti potpuno prirodni lubrikant koji podmazuje, štiti, njeguje i obnavlja. Redovnim korištenjem GYNO PRO-a koža i sluznica se obnavljaju, pomlađuju i postaju elastičnije.

‘Kada sam počela koristiti GYNO PRO na intimnom području, ponovno se uspostavilo zdravlje cjelokupnog tkiva. GYNO PRO je jednostavan za korištenje. Ima krasan suptilan miris i pomogao mi je da se riješim simptoma vaginitisa.’

Helen, Kanada

NAMJENA

Za dnevnu njegu intimnog područja žene i održavanje vaginalne flore. Intimno područje žene centar je njenog cjelovitog zdravlja. Kao što naše lice zahtjeva posebnu njegu, a tijekom nekih životnih razdoblja i vrlo specifičnu njegu, kao što usna šupljina nekoliko puta dnevno dobiva svoju njegu, tako i ženino intimno područje vapi za specifičnim pristupom i stalnom pažnjom. Vaginalna infekcija.

Otvorenost prema vanjskim utjecajima, osjetljivost usmina, krhkost vaginalne flore čine žensko intimno područje visoko rizičnom zonom sklonom čestim upalama koje nažalost često prođu nezapaženo. Redovna dnevna higijena uljnim preparatom za njegu GYNO PRO pravi je put prema očuvanju ravnoteže tog dijela tijela.

DJELOVANJE

Sprječava rast i razvoj gljivica, bakterija i virusa
Normalizira vaginalnu floru
Smanjuje upale, svrbež i pečenje
Potiče regeneraciju tkiva i ubrzava oporavak
Pomaže u održavanju higijene vaginalnog područja
Olakšava tegobe kod vaginalnih infekcija

Gyno Pro je dostupan u dva pakiranja: 30 ml i obiteljsko pakiranje: 3+1 GRATIS.