Volimo reći kako vam blendovi i eterična ulja ne mogu rješiti sve životne probleme – ali mogu vaše okruženje učiniti malo ugodnijim, a vas malo smirenijima.

Određeni Aromara blendovi stvoreni su upravo s ovim ciljem – doprinijeti mirnijem okruženju u trenutcima kad vam je to potrebno.

Uživajte u našim preporukama blendova za one trenutke kad ste nervozni, napeti, razdražljivi i želite vratiti mir i opustiti se!

No, počnimo od početka: što su to blendovi?

Blendovi su kombinacije 2 ili više 100% čistih eteričnih ulja u preciznim omjerima. Eterična ulja se kombiniraju kako bi se stvorio jači učinak, ugodniji miris, potpunije iskustvo upotrebe aromaterapije.

Za ublažavanje napetosti i stvaranje opuštenijeg okruženja izvrsni su blendovi MIARA ELIKSIR, NEROLI U BERGAMOTU, KAMILICA U LAVANDINU i MATIČNJAK U PALMAROZI.

Blend MIARA ELIKSIR kombinira niz eteričnih ulja s osvježavajućim, ali i opuštajućim djelovanjem. Izvrstan izbor ako želite pročistiti zrak, suzbiti neugodne mirise i uživati u uistinu jedinstvenom 100% prirodnom mirisu! Dodajte nekoliko kapi u difuzer kad se osjećate napeto ili prestrašeno – ovaj blend doprinosi ublažavanju nervoze, napetosti i straha.

Eterično ulje matičnjaka aromaterapeuti preporučaju za ublažavanje osjećaja straha, razdražljivosti, napetosti. Dragocjeni blend MATIČNJAK U PALMAROZI kombinira eterično ulje matičnjaka s komplementarnim eteričnim uljem palmaroze, koje doprinosi ublažavanju osjećaja zamora. Stvorite opušteno okruženje u kojem ćete se osjećati sigurnije i mirnije – u difuzer dodajte nekoliko kapi ovog blenda.

Dragocjeno eterično ulje cvijeta nerolija čuveni je sastojak parfema, ali i pripravaka za podršku kod tuge i napetosti, a u kombinaciji s eteričnim uljem bergamota stvara nježnu, a opet snažnu sinergiju mirisa za vaš dom. Dodajte nekoliko kapi blenda NEROLI U BERGAMOTU u difuzer za uravnotežujuće djelovanje, produbite bliskost i prihvaćanje!

Eterična ulja kamilice i lavandina spajaju se u blend s izrazito opuštajućim djelovanjem. Dodajte nekoliko kapi blenda KAMILICA U LAVANDINU u difuzer prije odlaska na spavanje. Stvorit ćete jako opušteno okruženje prikladno za san, pogotovo ako ste nervozni i ne možete zaspati. Ovaj blend također je izvrstan odabir za dječju sobu! Sustavno ga koristite kao podršku u stresnim razdobljima.