Dočekali smo svibanj! Koračamo kroz proljeće prema ljetu kroz prirodu u cvatu, a romantično raspoloženje proteže se i na odabir eteričnih ulja i proizvoda.

Zato smo za vas pripremili listu cvjetnih eteričnih ulja i proizvoda uz koje ćete osjetiti nježnu stranu proljeća – i u aromaterapijskom smislu. Uživajte u svibnju!

 

SYNERGY

Kombinaciju opuštajućih eteričnih ulja predvodi cvjetna nota geranija, a sam blend vaš će prostor ispuniti toplinom. Izvrsno za smirivanje tenzija i razdražljivosti na okupljanjima i susretima više ljudi (s posebnim naglaskom na one vrlo rizične – obiteljske ručkove!).

Nabavi blend SYNERGY: klikni ovdje!

 

Hidrolat ruže

Ruža je apsolutna kraljica cvijeća, a početak njene vladavine je upravo svibanj. Kako bolje zrcaliti nježnu svibanjsku prirodu, ako ne jednako nježnim i mirisnim body mistom? Hidrolat ruže djeluje umirujuće, kako na raspoloženje, tako i na kožu. Ponesite sa sobom na izlete, na posao, bilo gdje gdje se želite osjećati njegovano i mirisno bez puno muke.

Nabavi hidrolat ruže: klikni ovdje!

 

GYNO PRO

Kad pričamo o lijepim kombinacijama cvjetnih mirisa i djelovanja, ne možemo ne spomenuti GYNO PRO. Uljni sprej za intimnu njegu u sastavu ima moćna cvjetna eterična ulja poput geranija i smilja, a sinergija sastojaka donosi potpunu, pouzdanu i sigurnu intimnu njegu. Provedite proljeće bez peckanja, svrbeža, nelagode – provedite ga potpuno bezbrižni, svježi i njegovani!

Nabavi GYNO PRO: klikni ovdje!

 

Eterično ulje geranija

Divan cvjetni miris nije jedino zbog čega preporučamo ovo eterično ulje. Geranij je u aromaterapiji poznat kao repelent. Koristi se i za njegu kose i kože – s naglaskom na mješovitu kožu, jer uravnotežuje i regulira lučenje sebuma.

Nabavi eterično ulje geranija: klikni ovdje!

 

ROSE DELIGHT

Geranij je poveznica između većine proizvoda s ovog popisa – a nalazi se i u blendu ROSE DELIGHT. Spojen s dragocjenim eteričnim uljem ruže, podići će vas s nogu ravno u oblake!

Blend djeluje opuštajuće, ali ne uspavljuje, a obje se sastavnice tradicionalno koriste kao aromaterapijska podrška kod promjena raspoloženja i drugih simptoma karakterističnih za PMS.

Nabavi blend ROSE DELIGHT: klikni ovdje!

Ako vam je miris blenda tako fenomenalan da biste ga rado osjećali uvijek i svuda, isprobajte i aroma parfem ROSE DELIGHT – za aromaterapiju u pokretu.

Nabavi roll-on ROSE DELIGHT: klikni ovdje!