”Što se promijenilo u godinu dana? Nisam naučila španjolski, nisam proučila povijest niti sam dovoljno priredila tijelo za poznate napore. No u osamnaest gradova svoje domovine ispričala sam svoju priču o Caminu i time tu dragocjenu lebdeću i krhku uspomenu na šetnju po stazama sjeverne Španjolske učvrstila u svojoj svijesti. Svako je predavanje bilo drugačije, zahvaljujući uvijek novoj atmosferi koju stvaraju predani slušatelji u publici, ali i mojem raspoloženju. Tako je “Moj Camino” dobio osamnaest različitih lica koja će se stopiti i preliti u knjigu, sve zahvaljujući povjerenju organizatora predavanja i predanih slušatelja.

Prvo je putovanje za mene bilo vrlo intimni događaj, o kojem se informira samo najuža obitelj i nekoliko prijatelja. Krenula sam s jasnom namjerom da prihvatim SVE što mi Camino donese. Nisam ništa tražila od Camina, neku promjenu u životu, čudo, popravak nekog slomljenog dijela svojega života… Ne, samo sam išla primiti, bezrezervno prihvatiti ono što će energija toga puta u meni izazvati i potaknuti. Takav pristup me otvorio i pretvoriou intenzivnog promatrača, znatiželjnika bez očekivanja. Bolno za Ego, no plodno za učenje! Osjećala sam da je to moj vrlo privatni, intimni  Camino. Takav je i ostao.

Na drugo sam putovanje krenula sa zahtjevom, željom, projekcijom. Tražila sam od Camina da popravi jedan dio mojega života koji malo strši, nije usklađen, škripi i zapinje. Time se moja percepcija usmjerila prema željenom rješenju. Možda sam izgubila dio otvorenosti i sveobuhvatnosti. U svakom sam detalju promatrala govori li mi nekim tajnim jezikom koincidencija i pruža li mi Camino znak koji samo on i ja razumijemo, da upravo radi na rješavanju tog problema, da ga popravlja, podmazuje, čisti i usklađuje. Time sam jednu dimenziju Puta izgubila, a drugu osvojila. Još je nešto bilo drugačije: osjetivši u druženjima i pri prijenosu iskustva u domovini kolika je čežnja za Caminom kod osoba koje susrećem, a iz bezbrojnih objektivnih ili iluzornih razloga one se ne odlučuju krenuti u izazov koji ih toliko privlači, svoje drugo hodočašće posvetila sam svima, svim Hrvatima koji Camino nose u sebi a ne usude se zaživjeti ga. Onima koji tiho pate svjesni želje i čežnje, ali i svima koji još nisu svjesni te tinjajuće iskre začete u duši s jedinom svrhom da osobu, unatoč svemu, “odvuče” na Camino. Ponijela sam njihove želje i čežnje i njihove potrebe sa sobom i poželjela omogućiti svima poznatima ili nepoznatima da mojim putom dobiju bar djelić toga željenog iskustva. Duboko vjerujem da se negdje na nesvjesnoj razini već samom tom namjerom događa mistični proces spajanja u “eteru” ili kako danas kažu kvantni fizičari − u polju, te da se osobe koje imaju tu potrebu mogu koristiti mojom energijom da bi u dubini svojega bića, svatko na svoj način, iskusili neki segment toga bogatog iskustva.”

U PRETPRODAJI: MOJ CAMINO 2; autorica Mara Doljak

Što je to legendarno i magično na glavnoj ulici Europe? To samo srce moze znati.

Putopis Moj Camino mnoge je razveselio, dirnuo i potaknuo na razmišljanje, čak i na to da se i sami upuste u hodočasničku avanturu zvanu Camino. Ovaj bestseller osvojio je srca i pažnju publike – toliko da je prvo izdanje rasprodano!

MOJ CAMINO 2 nastavak je puta krajolicima Camina, uz novi interes za šarenu prošlost, tradiciju i ljude koji su oblikovali hodočasnički put i njegove legende. Upoznajte Camino i zaljubite se! Tko zna, možda vas ovaj putopis nadahne da se i sami uputite na šetnju Caminom!

CIJENA U PRETPRODAJI: 100 kn
Redovna cijena: 127 kn

Sve knjige kupljene u pretprodaji dolaze uz potpis i posvetu autorice!

Naručite svoj primjerak:

www.aromara.hr uz besplatnu dostavu
Telefonski: +385 (0)1 3704 005
Mailom: prodaja@aromara.com

Uvjeti pretprodaje vrijede do 13.10.2018. Isporuka nakon 15.10.2018.