Ideje za originalne darove

Obilježavate li Majčin dan? Ovaj dan slavi majke i majčinstvo, a obilježava se svake godine, druge nedjelje u svibnju. Divna prilika da mami pažljivom gestom ili originalnim poklončićem kažete ”Volim te – i hvala!”

U nastavku se inspirirajte našim odabirom Aromara proizvoda koji će razveseliti svaku mamu!

GOLDEN FLOWER ROSE, serum za zrelu kožu lica

Aromarin luksuzni serum sadrži eterična ulja ruže, geranija, naranče i palmaroze u baznom ulju jojobe. Uz predivan miris ruže, ovaj serum ima i anti-age učinak, a nahranit će i najzahtjevniju kožu. Spa za lice – u kućnom okruženju!

AEP RELAX, ulje za antistresnu masažu

Već sam naziv govori kako se radi o savršenom daru za mamu – antistresna masaža! Ako trenutno ne možete mamu povesti na luksuzni wellness vikend kakav zaslužuje, poklonite joj AEP Relax, ulje kojim kod kuće može(te) stvoriti opuštajući spa ugođaj. Ovo lagano, nemasno ulje obiluje mineralima i vitaminima za zdravlje i ljepotu kože. Kombinacija eteričnih ulja zvjezdastog anisa i lavande opušta napete, bolne mišiće, a izvrsna je i za ublažavanje nesanice i simptoma stresa.

AEP Relax koristi se nakon tuširanja – nježnim kružnim pokretima ga umasirajte u vlažnu ili suhu kožu.

RUŽA U GERANIJU, blend

Poklonite mami ruže – ali onu malo drugačiju, trajniju verziju. Blend Ruža u geraniju spaja dragocjeno eterično ulje ruže sa svestranim geranijem, a kombinacija je izrazito popularna među našim korisnicama. Najženstveniji Aromara blend djeluje opuštajuće i sudjeluje u reguliranju hormona, stoga učinkovito ublažava simptome PMS-a i menopauze, kao i menstrualne tegobe.

Ovaj blend možete koristiti kao originalni, prirodni aroma parfem (par kapi blenda dodajte u bazno ulje jojobe i umasirajte u zapešća, vrat…), u aromatičnim kupkama, aroma lampici…više ideja za upotrebu pogledajte ovdje.

BUEN CAMINO, univerzalna pomada

Za najnježniju kožu najbolje mame – jedinstvena, potpuno prirodna krema s bezbroj načina upotrebe. Buen Camino je izvrstan za aktivne mame koje su stalno u pokretu. Hidratizira i hrani suhu i ispucalu kožu (ruke, laktove, koljena, pete…), ubrzava zacjeljivanje ranica i ogrebotina, a izvrstan je i za brže zacjeljivanje žuljeva i sitnih ozljeda na stopalima. Pritom pruža i zaštitu od sunca! Zvuči odlično, zar ne? A sve to u jednoj kremici.