Setovi okupljaju eterična ulja s određenom namjenom, kako bi vam pružili sve potrebno za prirodno ublažavanje napetosti, podršku kod određenih tegoba ili naprosto kao uvod u svijet aromaterapije!

Novi, elegantan dizajn setove čini divnim poklonom, a zahvaljujući knjižicama s detaljnim uputama i savjetima za upotrebu možete ih s lakoćom uklopiti u svakodnevnicu i bez prethodnog poznavanja aromaterapije.

Obradujte prijatelje ili suradnike ovim pažljivim, originalnim poklonima! Upoznajte Aromara setove eteričnih ulja!

 

HELP SET: Za prirodnu prvu pomoć kod narušenog zdravlja i prehlada

Neke tegobe nezgodno je rješavati uobičajenim putem, a nezgodno ih je i pustiti da se riješe same od sebe. Upravo u takvim slučajevima pomoći će aromaterapija. Posegnite za prirodnim rješenjem!

Iskoristite eterična ulja i blendove iz HELP seta kao podršku imunološkom sustavu i prirodnu prvu pomoć kod narušenog zdravlja – prehlada, glavobolja, začepljenosti… Pritom na 100% prirodan način stvorite sigurnu, zdravu okolinu u prostoru u kojem boravite.

Eterična ulja u HELP setu odlikuju se snažnim antimikrobnim djelovanjem, doprinose ublažavanju čestih tegoba i podržavaju vaše zdravlje i blagostanje na prirodan način. 

Zahvaljujući knjižici s detaljnim uputama i savjetima za upotrebu, primjena ovih eteričnih ulja jednostavna je i praktična, a uz pomoć receptura iz knjižice lako ćete doskočiti problemima poput sitnih opeklina, grčeva, bolova, narušenog imuniteta…

Atraktivno pakiranje čini HELP set izvrsnim poklonom za vaše prijatelje, obitelj ili suradnike!

 

SET SADRŽI:

AROMASIN, blend, 10 ml

ELIXIR ST. ROCHA, blend, 10 ml

Eukaliptus, eterično ulje, 10 ml

Čajevac, eterično ulje, 10 ml

Lavanda, eterično ulje, 10 ml

 

Nabavi HELP SET uz besplatnu dostavu: klikni ovdje!

 

HOME SET: Za čist dom i ugodno okruženje

Posegnite za HOME setom kako bi proces čišćenja bio ugodan, mirisan i prirodan, a vaš dom ispunjen vedrim mirisima eteričnih ulja.

HOME set okuplja 5 eteričnih ulja i blendova za prirodno osvježenje prostora i čišćenje: eterična ulja naranče, grejpa, limuna, lavandina i miljenika Aromara korisnica – blend ELIXIR ST. ROCHA.

Ova eterična ulja ulja ističu se antimikrobnim djelovanjem i učinkom, te se kao takva tradicionalno koriste. Aromaterapeuti ih preporučaju kao prirodan i učinkovit dodatak pri osvježenju prostorija i predmeta u čestoj upotrebi. Ugodnim i prirodnim mirisom osvojit će i ukućane i goste.

Uz HOME SET dolazi i knjižica s detaljnim uputama i savjetima za upotrebu, kao i niz receptura za prirodno čišćenje radnih površina u domu, ublažavanje neugodnih mirisa u prostoru, osvježenje tepiha i dubinsko čišćenje – a sve to uz upotrebu jednostavnih prirodnih sastojaka.

Podsjetimo, korištenjem eteričnih ulja u procesu čišćenja otklanjate mogućnost nadraživanja dišnog sustava – eterična ulja su snažna protiv mikroba, a blaga i nježna prema vašoj koži i dišnom sustavu.

Bitno je spomenuti i kako su sva eterična ulja iz seta ugodnog mirisa te su kao takva divan dodatak za vaš difuzer!

Želite li i vi svoje proljetno čišćenje obaviti na prirodan, održiv, nježan način? Tražite originalan poklon? Želite nekoga uvesti u svijet aromaterapije? Luksuzno upakirani HOME set dorastao je svakom od ovih zadataka!

 

SET SADRŽI:

Limun, eterično ulje, 10ml

Naranča, eterično ulje, 10ml

Grejp, eterično ulje, 10ml

Lavandin, eterično ulje, 10 ml

ELIXIR ST. ROCHA, blend, 10ml

 

Nabavi HOME SET uz besplatnu dostavu: klikni ovdje!

 

START SET: Najpopularnija eterična ulja kao temelj vaše kolekcije

Dobrodošli u čudesni svijet aromaterapije i eteričnih ulja! START SET okuplja najpopularnija i najčešće korištena Aromara eterična ulja. Izvrsna je polazišna točka ako se želite upoznati s eteričnim uljima i naučiti kako ih koristiti za podršku zdravlju i kvaliteti života. Stvorite sigurnu, zdravu okolinu za sebe i obitelj – na 100% prirodan način.

START set sadrži 5 najpopularnijih eteričnih ulja: lavandu, čajevac, paprenu metvicu, eukaliptus i ružmarin. Izvrstan temelj za vašu aromatičnu kolekciju, bilo da ste početnik ili znalac!

Eterična ulja iz START seta moguće je koristiti na mnogo načina, a svi su oni navedeni i opisani u knjižici koja dolazi uz set. U njoj ćete naći i recepture i savjete kako biste izvukli maksimum iz ovih svestranih eteričnih ulja. Uz START set lako ćete uklopiti aromaterapiju u svoju svakodnevnicu i na prirodan način podržati zdravlje i ublažiti napetost!

 

SET SADRŽI:

Lavanda, eterično ulje, 10ml

Čajevac, eterično ulje, 10ml

Paprena metvica, eterično ulje, 10ml

Eukaliptus, eterično ulje, 10ml

Ružmarin, eterično ulje, 10 ml

 

Nabavi START SET uz besplatnu dostavu: klikni ovdje!

 

RELAX SET: Za opuštanje i ublažavanje napetosti

Aromaterapija je više od ugodnog mirisa! Iskoristite eterična ulja i blendove iz ovog seta kao podršku za opuštanje i ublažavanje fizičke i psihičke napetosti, za stvaranje rituala i navika koji će vam osigurati predah od užurbanog tempa života… Pritom na 100% prirodan način stvorite sigurnu, zdravu okolinu u prostoru u kojem boravite.

Upotrebom eteričnih ulja možete pozitivno utjecati na zdravlje, ublažiti napetost, ublažiti psihički i fizički zamor, zaštititi sebe i prostor u kojem boravite. Određena eterična ulja ističu se opuštajućim djelovanjem i učinkom, te se kao takva tradicionalno koriste.

U RELAX setu okupili smo eterična ulja s tradicionalnom primjenom kod stanja napetosti, tjeskobe, uznemirenosti, zamora, kao i aroma blendove osmišljene s puno ljubavi kako bi vaše rituale opuštanja učinili uspješnijima i potpunijima.

Uz RELAX set dolazi i knjižica sa savjetima i uputama za upotrebu eteričnih ulja i blendova za stvaranje ugodnijeg okruženja u kojem se nećete osjećati napeto, nervozno, tjeskobno. Uživajte i u recepturama za praktične pripravke za opuštanje i ublažavanje napetosti! Već i sama izrada vlastitih preparata može biti zabavna i opuštajuća aktivnost.

RELAX set je zahvaljujući atraktivnom pakiranju i mirisnom sadržaju izvrstan poklon, jednako prikladan za znalce, ali i za početnike u svijetu aromaterapije.

 

SET SADRŽI:

KAMILICA U LAVANDINU, blend, 10ml

NEROLI U BERGAMOTU, blend, 10ml

Naranča, eterično ulje, 10ml

Lavanda, eterično ulje, 10ml

Mandarina, eterično ulje, 10 ml

 

Nabavi RELAX SET uz besplatnu dostavu: klikni ovdje!

 

BABY SET: Najnježnija eterična ulja za radost i zdravlje vaše bebe

Eterična ulja predstavljaju srž ljekovitosti biljke. Potpuno su prirodna i djelotvorna, a pritom imaju holistički učinak na um i tijelo!

Odabirom eteričnih ulja smanjujete izloženost bebe, ali i ostatka obitelji, sintetičkim mirisima i osvježivačima koji mogu nadražiti dišni sustav. Uz prirodan miris, eterična ulja djeluju na psihičko i fizičko stanje, te doprinose boljoj kvaliteti života!

Primjenom eteričnih ulja stvorite sigurnu, zdravu okolinu za svoju bebu i doprinesite njenom zdravlju – a sve to na prirodan način!

Određena eterična ulja ističu se blagim djelovanjem i sigurnošću primjene, a aromaterapeuti ih preporučaju kao siguran izbor za bebe. Upravo smo ova eterična ulja okupili u BABY setu – kolekciji naših najnježnijih eteričnih ulja.

SET SADRŽI:

KAMILICA U LAVANDINU, blend, 10 ml

Aromara Eukaliptus Radiata, eterično ulje, 10 ml

Aromara Mandarina, eterično ulje, 10 ml

Aromara Mirta, eterično ulje, 10 ml

Aromara Ravensara, eterično ulje, 10 ml

 

Nabavi BABY SET uz besplatnu dostavu: klikni ovdje!