Druga nedjelja u svibnju rezervirana je za mame! U ovom kratkom vodiču za vas smo pripremili prijedloge aroma poklona kojima svojoj mami na poseban način možete reći ”Volim te!”

 

AROMA DIFUZER

Iz iskustva znamo kako je difuzer vrijedan dar koji će osobu kojoj ga poklanjate dugo uveseljavati. Difuzer je najjednostavniji način primjene eteričnih ulja, ukrašava prostor i ujedno ga ispunjava vašim omiljenim mirisima. Pročistite zrak, stvorite ugodno okruženje i doprinesite željenom raspoloženju!

Aromara difuzeri dolaze uz garanciju od 12 mjeseci i besplatnu dostavu, a birati možete između tri modela. Koji god odabrali, vjerujemo da će vaša majka biti zadovoljna!

Želim difuzer! Kupi odmah.

 

RELAX SET

Uz difuzer se divno slaže i RELAX SET, kolekcija opuštajućih eteričnih ulja i blendova za ugodno okruženje i ublažavanje napetosti. Upotrebom eteričnih ulja i pažljivo formuliranih aroma blendova stvorit ćete malu oazu mira u bilo kojem trenutku, u bilo kojem prostoru.

Set dolazi uz knjižicu s uputama za upotrebu, savjetima i recepturama koje omogućuju jednostavno snalaženje, čak i za totalne početnike u aromaterapiji!

Želim RELAX SET! Kupi ovdje.

 

Blend JASMINE JOY

Spoj apsoluta jasmina i eteričnog ulja naranče za osjećaj radosti, poleta, lepršavosti – nemojte nam reći da postoji netko tko ovo ne bi želio, makar povremeno!

Blend JASMINE JOY divan je dodatak difuzeru, uljima za masažu i njegu tijela.

Želim JASMINE JOY! Kupi odmah.

 

1001 NIGHTS

Malo egzotike za drugačije mame! Kombinacija eteričnih ulja u ovom blendu djeluje stimulirajuće, razbuđuje i stvara romantičnu, zaigranu atmosferu. Poklanjanjem blenda poklanjate dane i dane osvježenog prostora i opuštanja!

Ako svojoj mami ne želite zaigrano raspoloženje, već opuštajuće ili izrazito osvježavajuće, na izbor imate još 16 Aromara blendova – originalnih sinergijskih kombinacija eteričnih ulja. Savršeni blend za svoju mamu odaberite ovdje!

Želim 1001 NIGHTS! Kupi ovdje.

 

COLORS SET

Ako se ne možete odlučiti oko toga koji blend pokloniti mami, zašto ne pokloniti set? Uz COLORS SET poklanjate paletu boja i raspoloženja. Blend za situacije kad ste bezvoljni, blend za situacije kad ste napeti ili nervozni ili naprosto trebate osvježenje. Sigurni smo da će se svaka mama obradovati!

Želim COLORS! Kupi odmah.

 

Roll-on REVOLUTION ROSE DELIGHT

Prirodni aroma parfem za jednostavnu primjenu aromaterapije u pokretu! REVOLUTION ROSE DELIGHT spaja luksuzno eterično ulje ruže s uravnotežujućim eteričnim uljem geranija. Baza je ulje marelice, izvrsno za njegu osjetljive i zrele kože. Cvjetni i ženstveni miris ovog aroma parfema djeluje i opuštajuće, a zahvaljujući pakiranju s rollerom jednostavno se nanosi i obnavlja. Mala slatka tajna za opuštene trenutke tijekom dana!

 

Želim REVOLUTION ROSE DELIGHT! Kupi ovdje.

 

PASSION

Odlazak u spa je predivno iskustvo, ali jednako je vrijedno i kad taj osjećaj možete imati nadohvat ruke, kad god poželite. A upravo to poklanjate ovim njegujućim uljem. Spoj eteričnih ulja u bogatoj kombinaciji baznih ulja njegu kože njegu kože pretvara u opuštajući ritual u kojem sudjeluju sva osjetila, a koža nakon njega izgleda zdravije, mekša je i nahranjena. Ulje PASSION možete koristiti i za hranjivu njegu kose, a miris će djelovati revitalizirajuće i otjerati bezvoljnost!

Želim PASSION! Kupi ovdje.