Iako ljeto još nije kalendarski gotovo, svi znamo kako su dugi vrući dani (i godišnji odmori…!) uglavnom iza nas. Ako čeznete za obalom, šumom mora i ljetnim šetnjama, naši novi proizvodi su stvoreni baš za vas!

Upoznajte Aromara novitete: blend ADRIATIC i set MEDITERRANEAN!

 

Blend ADRIATIC

Spoj eteričnih ulja lavandina, cedra, limuna i naranče pružit će vam mali predah od svakodnevice i podršku za ublažavanje napetosti i užurbanosti. Ovaj blend opušta, ali ne uspavljuje, pa je izvrstan za kraj radnog dana i maštanje o godišnjem i moru… Blend ADRIATIC koristite u difuzeru, kao miris za automobil, za izradu ambijentalnog spreja.

Blend ADRIATIC nabavite uz besplatnu dostavu: kliknite ovdje!

 

Set MEDITERRANEAN

Iskoristite mudrost i ljekovitost Mediterana! Biljke ovog podneblja već se stoljećima koriste kao podrška zdravlju i sreći, a mediteranski lifestyle diljem svijeta je sinonim za dugovječnost. Eterična ulja iz MEDITERRANEAN seta aromaterapija prepoznaje kao vrijedne saveznike za održavanje vitalnosti, ali i za ublažavanje štete koju užurbani i stresni stil života nanosi našem mentalnom i fizičkom zdravlju. Dodajmo tome i opojne mirise koji će u bilo koji prostor unijeti dašak mediteranskog ljeta… uživajte u duhu Mediterana tijekom cijele godine!

U MEDITERRANEAN setu za vas smo odabrali najpotentnija mediteranska eterična ulja. Od ublažavanja čestih tegoba, preko podrške pamćenju i dobrom raspoloženju, pa sve do kreiranja ljetnog ugođaja u vašem prostoru, dopustite ljekovitosti Mediterana da vas snaži tijekom čitave godine!

Uz MEDITERRANEAN set dolazi i knjižica sa savjetima i uputama za upotrebu eteričnih ulja i blendova za stvaranje ugodnijeg okruženja i prirodnu podršku zdravlju. Uživajte i u recepturama za praktične pripravke!

MEDITERRANEAN set je zahvaljujući atraktivnom pakiranju i mirisnom sadržaju izvrstan poklon, jednako prikladan za znalce, ali i za početnike u svijetu aromaterapije.

SET SADRŽI:

ADRIATIC, blend, 10ml

Limun, eterično ulje, 10ml

Lavandin, eterično ulje, 10ml

Ružmarin, eterično ulje, 10 ml

Kadulja, eterično ulje, 10 ml

Knjižica s recepturama i uputama

Set MEDITERRANEAN nabavite uz besplatnu dostavu: kliknite ovdje!