Upoznajte REVOLUTION – liniju roll-onova za prirodnu njegu i opuštanje

Aromaterapija ne mora biti komplicirana – uz našu liniju REVOLUTION ponesite je sa sobom i koristite u pokretu! Tri roll-ona prate vas kroz dan, od buđenja do počinka, a kombinacijom eteričnih i baznih ulja pružaju njegu i podršku raspoloženju!

Temelj linije je hladno prešano bazno ulje marelice, hranjivo i brzoupijajuće ulje nemasne teksture. Ovom ulju dodali smo različite kombinacije 100% čistih eteričnih ulja za zaokruženu njegu.

Uživajte u roll-onovima, koristite ih kao mali odmak od užurbane svakodnevice i prirodnu njegu gdje god se nalazili.

REVOLUTION ROSE DELIGHT

Roll-on za njegu kože i opuštanje

Želite na prirodan način njegovati zrelu kožu, lice, vrat? Želite koristiti potpuno prirodan aroma parfem? Želite ublažiti osjećaj razdražljivosti i napetosti? Dopustite da vas oduševi REVOLUTION ROSE DELIGHT!

REVOLUTION ROSE DELIGHT naš je odgovor na napetost i žurbu s kojima se susrećemo u svakodnevnom životu. Dragocjeno eterično ulje ruže spaja se s komplementarnim eteričnim uljem geranija u opuštajuće njegujuće ulje iznimnog mirisa. Podloga je hranjivo, lagano bazno ulje jezgre marelice.

Kombinacija sastavnica prikladna je za zrelu kožu sklonu borama, a aromaterapeuti sastavnice rado preporučaju kod razdražljivosti i napetosti povezanih s PMS-om ili menopauzom.

UPOTREBA:

 • Aroma parfem. Nanesite REVOLUTION ROSE DELIGHT na zapešća, iza uha, na vrat. Utapkajte nježnim kružnim pokretima. Ponavljajte prema želji i potrebi.
 • Za njegu kože. Nanesite na kožu i nježnim pokretima umasirajte. Omekšava kožu, njeguje, djeluje opuštajuće.
 • Za masažu lica. Nakon čišćenja, lice navlažite tonikom ili Aromara hidrolatom, a zatim umasirajte roll-on izrazito nježnim, sporim kružnim pokretima. Roll-on možete prethodno staviti u hladnjak kako bi metalna kuglica bila hladnija.
 • Za masažu vrata i dekoltea. Na čistu i vlažnu kožu vrata i dekoltea nanesite roll-on i umasirajte nježnim kružnim pokretima.

Sastav: ETERIČNA ULJA: Ruža, Geranij; BAZNO ULJE: Marelica jezgra.

 

REVOLUTION PURE PASSION

Roll-on za njegu kože i revitalizaciju

Želite na prirodan način njegovati kožu i kosu? Želite koristiti potpuno prirodan aroma parfem? Želite ublažiti osjećaj umora i bezvoljnosti? Odaberite REVOLUTION PURE PASSION!

REVOLUTION PURE PASSION osmišljen je kao odgovor na sivilo i bezvoljnost kojima nitko od nas nije imun. Eterična ulja ilang-ilanga i naranče spajaju se u radosnu podlogu kojoj smo dodali i stimulirajuće eterično ulje crnog papra te tonizirajuća eterična ulja atlaskog cedra i tamjana. Podloga je hranjivo i nemasno bazno ulje jezgre marelice.

Sastavnice roll-ona REVOLUTION PURE PASSION tradicionalno se koriste za ublažavanje napetosti, buđenje strasti i romanse, toniziranje i revitalizaciju, a jednako blagotvoran učinak imaju na kožu i na kosu.

UPOTREBA:

 • Aroma parfem. Nanesite REVOLUTION PURE PASSION na zapešća, iza uha, na vrat. Utapkajte nježnim kružnim pokretima. Ponavljajte prema želji i potrebi.
 • Za njegu kože. Nanesite na kožu i nježnim pokretima umasirajte. Omekšava kožu, njeguje, djeluje stimulirajuće.
 • Za masažu vrata i dekoltea. Na čistu i vlažnu kožu vrata i dekoltea nanesite roll-on i umasirajte nježnim kružnim pokretima.
 • Maska za kosu. Prije pranja kose nanesite na vlasište i umasirajte nježnim kružnim pokretima. Ostavite da djeluje barem 30 minuta, a zatim operite kosu kao i inače.
 • Njega za vrhove kose. Nanesite na vrhove izrazito suhe kose za zaglađivanje i sjaj.

Sastav: ETERIČNA ULJA: Ilang-ilang, Naranča, Tamjan, Cedar Atlas, Crni papar; BAZNO ULJE: Marelica jezgra.

 

REVOLUTION SWEET DREAMS

Roll-on za njegu kože i smirenje

Želite poboljšati kvalitetu sna i opuštanje pred spavanje? Želite na prirodan način njegovati osjetljivu kožu? Želite izbjeći sintetičke mirise i proizvode za njegu kože? Obavijte se mirisnim oblačićem REVOLUTION SWEET DREAMS!

Stresni način života nerijetko uzima danak na jednom od temelja psihičkog i fizičkog blagostanja – na kvalitetnom snu. Stoga smo REVOLUTION SWEET DREAMS osmislili s ciljem stvaranja jednostavnog opuštajućeg rituala pred počinak. Umirujuće i nježno eterično ulje njemačke kamilice spaja se s tonizirajućim eteričnim uljem lavandina u kombinaciju koja će vas opustiti i doprinijeti stvaranju uvjeta za kvalitetan san. Podloga je hranjivo, lagano bazno ulje jezgre marelice.

Sastavnice roll-ona REVOLUTION SWEET DREAMS tradicionalno se koriste za ublažavanje napetosti i razdražljivosti i umirivanje živčanog sustava. Kombinacija sastavnica osobita je i po tome što je prikladna za djecu.

UPOTREBA:

 • Za opuštanje i smirenje. Nanesite REVOLUTION SWEET DREAMS na zapešća, sljepoočice ili vrat. Umasirajte nježnim kružnim pokretima. Ponavljajte prema želji i potrebi.
 • Za njegu kože. Nanesite na kožu i nježnim pokretima umasirajte. Omekšava kožu, njeguje, ublažava sitne iritacije.
 • Za masažu lica. Nakon čišćenja, lice navlažite tonikom ili Aromara hidrolatom, a zatim umasirajte roll-on izrazito nježnim, sporim kružnim pokretima. Roll-on možete prethodno staviti u hladnjak kako bi metalna kuglica bila hladnija.

Sastav: ETERIČNA ULJA: Njemačka kamilica, Lavandin; BAZNO ULJE: Marelica jezgra.

 

Proizvode iz linije REVOLUTION naručite putem webshopa www.aromara.hr uz besplatnu dostavu unutar Hrvatske.