U nastavku vam donosimo tekst naše korisnice Sanje, koja je na uistinu divan način odlučila obilježiti (prvu) menstruaciju svoje kćeri. U posebnoj proslavi našli su se i Aromara proizvodi. Uživajte i inspirirajte se!

 

Želim podijeliti sa svim roditeljima što sam pripremila svojoj kćerkici za dan prve menstruacije, kako bi ga učinila posebnim i važnim, pa da i oni za svoje princeze mogu učiniti nešto slično ili još i bolje! Vrijeme je da se prekine taj površan pristup gdje je menstruacija najveća grozota u životu jedne žene. Jer žene uglavnom tako i pričaju o njoj. Želim vjerovati kako sve ima svoj početak. A svaki početak može krenuti s negativnim ali i pozitivnim pristupom. Hvala Bogu pa možemo birati. Tako sam za svoju djevojčicu spremila (upakirala) taj lijepi početak u predivnu kutiju koja će strpljivo čekati na dnu moga ormara. A ona uključuje:

KNJIGE
Spremila sam nekoliko knjiga o mudrosti, ljepoti i snazi žena i ženskog tijela. Knjige koje će je upoznati sa svim ciklusima koje žene prolaze, porodima, intuiciji, mudrosti. Knjige koje će je osnažiti i izgraditi.
ETERIČNA ULJA
Kupila sam Aromara eterična ulja koja umiruju, opuštaju i djeluju blagotvorno na sklad ženskih hormona. Odabrala sam Mandarinu, blendove RUŽA U GERANIJU i SYNERGY. Aromarina ulja vode me kroz život već 22 godine i volim kako utječu na moje emocije i moje tijelo.
GYNO PRO
Aromarin prirodni uljni sprej za intimnu njegu. Zaista hvalevrijedan proizvod kojeg želim da upozna i uvijek koristi.
KRISTALI
Moja kći jako voli kristale, stoga sam joj za ovu posebnu priliku izabrala kamenčiće Karneola i Citrina.
KRUPNA MORSKA SOL
Spremljena u malu teglicu kao podsjetnik da prije upotrebe tableta za ublažavanje mogućih tegoba napravi oblog s ugrijanom soli u ručniku. Osim blagotvorne topline, sol na sebe navlači sve nakupljene energije koje nam ne služe.
PLATNENI ULOŠCI
Tko ih je ikada probao zna zašto. Njezini su predivni, rozi od bambus velura u nekoliko veličina. Uz njih dolazi i nepropusna vrećica za odlaganje.
MENSTRUALNI KALENDAR
Onaj mali kartonski kakvog smo mi imale prije aplikacija.

Sve je to pažljivo, s puno ljubavi upakirano u kutiju koju će dobiti od mene na dar. Naravno, uz puno mira i vremena da isprocesuira sve te promjene koje su došle. Taj dan, tata će joj kupiti šareni buketić cvijeća i mali fini parfem, kao dobrodošlicu u svijet mladih dama.

Želim vjerovati da sve može imati svoj lijepi početak, pa tako i velike intimne promjene u životima naših djevojčica. Važne promjene mogu i moraju biti obilježene na radostan i povezujući način kako bi naše djevojčice istinski osjetile i znale da ih podržavamo na njihovom putu izrastanja u sretne žene.

Sanja Došen