Sunčeva svjetlost doprinosi našem zdravlju na niz načina. Ipak, sve te pozitivne učinke sve češće zanemarujemo u korist onih negativnih. Većina nas je barem jednom proživjela opekline od sunca. Posljedice pretjeranog izlaganja suncu uključuju i prijevremeno starenje kože i hiperpigmentaciju, a pretjerano izlaganje suncu povezano je i sa nastankom raka kože. Kako izbjeći opasnosti, a istovremeno osigurati dovoljnu količinu sunca za potpuno zdravlje i bezbrižan godišnji odmor? Jednostavnije je nego što se čini! Dobitna kombinacija: mudro, dozirano izlaganje suncu + adekvatna prirodna zaštita od sunca!

Nježna dječja koža tanja je od odrasle, pa je tako njena barijera manje učinkovita i osjetljivija na UVA i UVB zračenje. Adekvatna zaštita za dječju je kožu posebno bitna, a pritom valja voditi računa i o kvaliteti sastojaka sredstva za sunčanje… Kad se radi o zaštiti vaše djece, ne pristajte na kompromise. Odaberite samo najbolje: SUNSHINE maslac.

Maslac za sunčanje s unutarnjom inteligencijom

Sunshine maslac sadrži ulja avokada, sezama i kokosa, tropskih biljki s urođenim mehanizmima zaštite od sunca! Ovaj maslac sadrži samo 100% prirodne sastojke – bez ozloglašenih kemijskih filtera i drugih štetnih sastojaka. Uz biljna ulja, zaštitu pruža i cinkov oksid u prahu – prirodni mineral koji pruža najsigurniju i najučinkovitiju zaštitu od UV zračenja. Čestice cinkovog oksida štite mehanički – odbijaju sunčeve zrake, a za zaštitu se koristi već preko 50 godina.

Bogati sastav zaokružuju pažljivo odabrana eterična ulja koja dubinski njeguju kožu i štite je od vanjskih utjecaja

“Kako se već godinama borim sa alergijom koju mi izaziva sunce, iskreno nisam vjerovala da će ovaj maslac u potpunosti riješiti moj problem sa suncem – nakon kratkog boravka na suncu po rukama i vratu mi izbije sitni crveni osip popraćen svrbežom; znači, nakon prve upotrebe maslaca više nisam imala nikakvih problema sa izlaskom na sunce niti na moru niti kod kuće! Sunshine maslac uistinu štiti kožu od štetnog utjecaja sunčevih zraka i najtoplije ga preporučam svima koji imaju alergiju na sunce, a ja i dalje neću izlaziti iz kuće bez da prvo provjerim nalazi li se maslac u mojoj torbi :-)”
Ivana, Zagreb

SUNSHINE maslac prvenstveno je namijenjen osjetljivoj, nježnoj koži sklonoj alergijama na sunce.

Sunshine:

Štiti od štetnog djelovanja sunca.

Zacjeljuje kožne iritacije i njeguje kožu.

Lagano hladi kožu.

sunshine

Pametni 100% prirodni sastojci čine ovaj maslac izvrsnim odabirom za nježnu kožu vaše djece. Uz zaštitu od sunca, koristite SUNSHINE za njegu i oporavak kože nakon izlaganja suncu. Maslac možete početi koristiti i mjesec dana prije odlaska na odmor, kao pripremu kože na sunčanje.

Priprema kože na sunce važna je za brže postizanje dugotrajnog brončanog tena…ali i za zdravlje kože, jer omogućava maksimalnu spremnost kože na sve čemu je izlažemo ljeti. SUNSHINE maslac izvrstan je odabir jer:

  • Dubinski hidratizira, a time pomaže obnavljanje zaštitnog sloja kože,
  • Sadrži beta-karoten, koji poboljšava zaštićenost kože od UV zraka.

Svojoj djeci omogućite bezbrižne pustolovine na ljetnom suncu uz SUNSHINE maslac za sunčanje! SUNSHINE maslac lako se razmazuje i upija, no zahvaljujući bogatoj teksturi ostaje na koži i tijekom kupanja. Kao stvoreno za klince!

Uz korištenje SUNSHINE maslaca preporučamo i izbjegavanje sunca u periodu od 11 – 15 sati.

Članak objavljen na portalu Mamino sunce.