Početkom svibnja koračamo, nadamo se, prema ljepšem i toplijem vremenu, izletima, boravku u prirodi i na otvorenom. Uz naš kratki vodič opskrbite se prirodnim proizvodima koji će podržati vaše zdravlje i bezbrižnost kroz svibanj!

 

INVIZZ

Sprej i blend INVIZZ su kao stvoreni za toplije mjesece. Kombinacija 9 efikasnih eteričnih ulja daje dašak svježine, a pritom osigurava miran boravak na otvorenom.

Sprejem i/li blendom INVIZZ obogatite prostore u kojima cirkulira zrak iz klima uređaja, bilo u prostoru ili u automobilu. Svježim mirisom i kombiniranim djelovanjem eteričnih ulja stvorite ugodnu atmosferu!

Blend INVIZZ koristite u difuzeru ili aroma svjetiljci. Dodajte ga na vaticu ili maramicu i koristite kao miris u automobilu ili ormaru.

Sprej INVIZZ vrlo je praktičan za upotrebu u pokretu – za njegovu primjenu ne trebate dodatnu opremu, jednostavno protresite bočicu i posprejajte prostor, unutrašnjost automobila ili namještaja itd.

ETERIČNO ULJE LIMUNA

Za sve one trenutke kad kroz prozor ureda gledate rascvale krošnje i zamišljate kako ste negdje vani, u prirodi… Aromara eterično ulje limuna prizvat će vas u stvarnost. Vedro eterično ulje aromaterapeuti preporučaju za snaženje fokusa i pribranosti. Koristite ga za osvježenje i podršku kod mentalnog zamora ili kad vam misli odlutaju.

Uz to, snažno antibakterijsko djelovanje eteričnog ulja limuna čini ga omiljenim dodatkom za prirodno čišćenje – dobro ga je imati pri ruci kad se nakon cijele zime izbivanja ponovno vratite u vikendicu, zar ne?

SUNSHINE

Proljetno sunce više nije blago kao što je bilo nekad, pa je i koži potrebna pojačana njega! Bogato ulje SUNSHINE upotpunit će vašu svakodnevnu njegu tijekom perioda češćeg izlaganja suncu. 100% prirodni sastav odgovara svim tipovima kože, a možete ga koristiti i kao bogatu uljnu masku za kosu tijekom ljetnih mjeseci. Svestrano ulje dolazi u praktičnoj sprej bočici koja stane u svaki ruksak. Nama je definitivni favorit od svibnja do rujna – isprobajte i vi SUNSHINE!

RUŽA U GERANIJU

Kad bi svibanj bio blend, bio bi RUŽA U GERANIJU. Predivan cvjetni miris neodoljiv je bilo u prostoru, ili na zapešću i vratu kao aroma parfem. Luksuzno i dragocjeno eterično ulje ruže savršeno se dopunjuje s geranijem. Oba eterična ulja aromaterapeuti rado preporučaju za ublažavanje simptoma PMS-a, poput razdražljivosti, promjena raspoloženja, napetosti. Sam blend djeluje opuštajuće (ali ne i uspavljujuće!), tako da ga možete koristiti od jutra do mraka, gdje god se nalazili!

OASIS DIFUZER

Difuzeri nisu samo za zimu! Iako ih tradicionalno češće koristimo u hladnijim mjesecima, difuzeri definitivno nisu vezani uz godišnje doba, a više je razloga zašto ih volimo koristiti upravo u toplom dijelu godine:

  • Najjednostavniji su način primjene repelentnih eteričnih ulja – eteričnih ulja koja odbijaju komarce i ostale nametnike. U difuzer dodajte eterično ulje poput citronele, pačulija, vetivera ili eukaliptusa. Eterična ulja su 100% prirodna – velika je prednost ovakvog načina zaštite prostora od nametnika što ne nadražuje dišni sustav! Eterična ulja su blaga i ugodna za vas, a učinkovita protiv nametnika!
  • Neugodni mirisi kuhanja, kućnih ljubimaca itd. u stanu ne prestaju u toplijem dijelu godine, a mi ih se volimo rješavati na prirodan način – eteričnim uljem ili blendom u difuzeru. Osvježenje zraka, neutraliziranje neugodnih mirisa, stvaranje ugodnog ugođaja i podrška dobrom raspoloženju povlastice su kojih se ne odričemo tijekom cijele godine!
  • Sve veće vrućine tjeraju na sve veću upotrebu klima uređaja, a zrak iz klima uređaja i nije neka sreća. Upotrebom difuzera u klimatiziranom prostoru osvježite i oplemenite ustajali i osiromašeni zrak, podržite svoj dišni sustav i doprinesite cjelokupnom ugođaju u prostoru!

Difuzer OASIS diskretan je i pouzdan, a uklopit će se u bilo koji prostor. Ne zauzima puno mjesta pa ga možete lako prenijeti i postaviti u vikendicu!