Pred nama je početak školske godine, stresno razdoblje za roditelje i mališane. Olakšajte tranziciju u školske klupe koristeći provjerene aromaterapijske trikove! Za vas smo odabrali naše omiljene proizvode za školarce!

 

ELIXIR ST. ROCHA

Kombinacija 14 najmoćnijih eteričnih ulja za osvježenje i ugodan miris!

ELIXIR ST. ROCHA nezamjenjiv je tijekom školske godine. Prirodno osvježenje i zaštita koju pružaju eterična ulja moćnog djelovanja!

Koristite ELIXIR ST. ROCHA u prostorima u kojima boravi mnogo ljudi – u učionicama, tijekom igre i izvanškolskih aktivnosti.

Više o djelovanju eteričnih ulja u sastavu spreja ELIXIR ST. ROCHA pogledajte ovdje.

”ELIXIR ST. ROCHA nam je omiljeni sprej koji koristimo svakodnevno! Svako jutro prije odlaska u vrtić djetetu ga nanesem na dlanove. Uz to ga koristimo i za osvježenje prostora i igračaka! Preporučam ga svima…sprej ima prekrasan miris!”

Ksenija

Kupi sprej ELIXIR ST. ROCHA!

 

STAY FOCUSED

Ljetni novitet brzo se i sigurno popeo na ljestvicu najpopularnijih Aromara proizvoda.

Kad se pred vašim djetetom protežu dugi sati pisanja zadaća i učenja, kombinacija eteričnih ulja citrusa i paprene metvice doprinijet će radnoj atmosferi.

Sprej STAY FOCUSED energizira, razbuđuje, podržava fokus i prisutnost, a uz to ima i vedar i ugodan miris. Izvrstan, kako za dječju sobu, tako i za vaš ured!

Kupi sprej STAY FOCUSED!

 

INVIZZ

Moćan sastav krije 9 efikasnih eteričnih ulja – citronelu, geranij, limunsku travu, pačuli, lovor, eukaliptus, bosiljak, paprenu metvicu i vetiver.

Ova eterična ulja aromaterapeuti tradicionalno preporučaju za siguran i neometan boravak na otvorenom tijekom toplih mjeseci – kako tijekom ljeta, tako i tijekom jesenjih šetnji prirodom.

Prikladan za vaše školarce, INVIZZ je osvježavajući dodatak izletima, šetnjama, igri u parku…

Kupi sprej INVIZZ!

PRILIKA! Do 6.9. na Aromara webshopu nađite komplet sprejeva po povoljnoj cijeni!

Komplet sadrži sprejeve ELIXIR ST. ROCHA i STAY FOCUSED (100 ml) i INVIZZ (50 ml). Izvrsna prilika da se opskrbite Aromara bestsellerima za zdravu i uspješnu školsku godinu!

Kupi komplet Aromara sprejeva BACK TO SCHOOL!

 

CRNI KIM PLUS

CRNI KIM PLUS konstanta je na svim našim popisima proizvoda namijenjenih školarcima (ali i odraslima!). Dodatak prehrani najpoznatiji je kao prirodno rješenje za ublažavanje simptomea sezonskih alergija. No CRNI KIM PLUS mnogo je više od toga. Snaži imunitet i podržava sve sustave unutar tijela. Doprinosi ublažavanju simptoma kroničnih bolesti (astme, kožnih oboljenja itd.) i generalno doprinosi smanjenju podložnosti prehladama.

CRNI KIM PLUS uzima se svakodnevno tijekom dužeg vremenskog perioda. Zahvaljujući dodatku eteričnog ulja paprene metvice okus je ugodniji, a uvijek ga možete uzimati i u maloj čašici gustog voćnog soka!

”CRNI KIM PLUS – moja djeca su bila stalno bolesna dok ga nisu probala.Čak se je i kod curice povukla alergija. Kao majka , što drugo reći nego da sam presretna i od mene za vas svima ide samo preporuka!”

Goga

Kupi CRNI KIM PLUS!

 

KAMILICA U LAVANDINU

I djeca osjećaju stres, strah i tjeskobu, a ponekad ih, pak, budnima drže preaktivna mašta i višak energije. Koristite blend KAMILICA U LAVANDINU kako biste stvorili izrazito opuštajuću, umirujuću atmosferu i doprinijeli boljoj kvaliteti sna vašeg djeteta.

Eterično ulje njemačke kamilice poznato je po protuupalnom djelovanju, dok se eterično ulje lavandina uspješno primjenjuje kod živčanih poremećaja.

Blend KAMILICA U LAVANDINU koristite u difuzeru ili nakapajte na vaticu i stavite uz uzglavlje. Još jedna osobitost ovog blenda je to da je prikladan za sve uzraste, uključujući i bebe.

Kupi blend KAMILICA U LAVANDINU!

 

Svi Aromara proizvodi su 100% prirodni, 100% veganski, 100% cruelty-free.

Nabavite ih putem Aromara webshopa:

www.aromara.hr

Dostava je besplatna za sve narudžbe unutar Hrvatske.