Kako bezbrižno uživati u blagdanskom periodu (i Adventu) i na prirodan način izbjeći posljedice hladnoće, sezone viroza i prehlada…? Vrlo jednostavno – uz Aromara proizvode. Za vas smo pripremili naš odabir top proizvoda za ljepotu i zdravlje tijekom zime!

ELIXIR ST. ROCHA

Aromara korisnici se slažu – jednom kad probate ovaj 100% prirodni sprej za dezinfekciju, više nećete moći bez njega! Višenamjenski sprej spaja 14 najmoćnijih eteričnih ulja s potvrđenim antimikrobnim djelovanjem.

Koristite ELIXIR ST. ROCHA za dezinfekciju ruku i tijela (izvrstan je za brzinsko ”pranje” ruku u pokretu!), ali i za osvježavanje zraka u prostorijama u kojima boravite. U zimskim mjesecima više boravimo unutra, a u ovom su periodu ujedno i česte prehlade, viroze, zaraze – smanjite i sprječite rasprostranjenost mikroba u zraku – koristite ELIXIR ST. ROCHA kao ambijentalni sprej!

CRNI KIM PLUS

Ulje crnog kima dokazano jača imunitet i regulira sve sustave u tijelu. Drugim riječima, svakodnevno uzimanje ovog dodatka prehrani znatno smanjuje mogućnosti bolesti, prehlada i drugih tegoba koje vam mogu narušiti uživanje u najveselijem dijelu godine.   A Aromara CRNI KIM PLUS uz sve to ima i ugodniji okus zahvaljujući eteričnom ulju paprene metvice, koje pojačava njegovo djelovanje. Za zdravlje na 100% prirodan način!

LINIJA SRETAN BOŽIĆ

Kombinacija naranče, jele i lista cimeta utjelovljuje miris zime i Božića, a ujedno ima i izrazito antistresni učinak! Izvrsno za bijeg od užurbane svakodnevnice i opuštajuće iskustvo kojem ćete se rado vraćati! Isprobajte blend, ambijentalni sprej ili ulje za njegu tijela SRETAN BOŽIĆ i uživajte u zimskom opuštanju. Ovi proizvodi potiču cirkulaciju i lagano griju kožu. Opuštaju, ublažavaju napetost i popravljaju raspoloženje. Koristite blend i sprej SRETAN BOŽIĆ kako biste pojačali skladnu atmosferu i oplemenili prostor. Ulje za masažu SRETAN BOŽIĆ odličan je izbor za njegu tijela: uz dubinsku hidrataciju ovo ulje potiče cirkulaciju, a tako zagrijava tijelo.

AROMASIN

Znate li da najčešće simptome prehlada možete ublažiti na prirodan način? Za začepljenost, probleme s disanjem, šmrcanje, popratne glavobolje koristite Aromara blend AROMASIN.

AROMASIN spaja najbolja eterična ulja za dišni sustav u 100% prirodni, moćni blend koji olakšava tegobe vezane uz prehlade (začepljenost, šmrcanje…) i ublažava glavobolje koje se često javljaju kao posljedica prehlade. Međutim, AROMASIN možete koristiti i ako niste prehlađeni. Ovaj blend osvježava, potiče bolju koncentraciju i bistri misli. A tako nešto svima dobro dođe u ovim kratkim danima bez sunca, zar ne?

AROMASIN koristite u difuzoru ili aroma svjetiljci, kao dodatak inhalaciji ili pak izravno udišite kako biste na 100% prirodan način smanjili i uklonili dosadne simptome prehlade!

BUEN CAMINO

Bogata hidratantna krema najbolji je saveznik vaše kože u zimskim vremenskim uvjetima. Shea maslac i kombinacija najfinijih eteričnih ulja dubinski hidratiziraju i održavaju vlažnost i elastičnost vaše kože. Spas za ruke, lice i općenito kožu nenaviklu na hladnoću! BUEN CAMINO pritom pruža i blagu prirodnu zaštitu od sunca – stoga i nije čudno što ga jako vole ljubitelji zimskih sportova!