Profesionalno se bavite sportom, ili ste pak entuzijastični amater? Ne možete zamisliti život bez satova pilatesa, teretane ili trčanja?

Početnik ste i ponekad vam je teško natjerati se na odlazak sa kauča i zone ugode u svijet fizičkih aktivnosti? 

Pripremili smo jednostavnu recepturu baš za vas 🙂 Izradite 100% prirodni osvježavajući sportski sprej, praktičnog saveznika za fizičke aktivnosti! Zahvaljujući sastojcima, ovaj jednostavni sprej ima dezinficirajuće i stimulativno djelovanje, a možete ga koristiti na razne načine!

Sastojci:

Aromara Bor, eterično ulje – 20 kapi

Aromara Limeta, eterično ulje – 20 kapi

Aromara Čajevac, eterično ulje – 10 kapi

Kvalitetna destilirana voda – 50 ml

Bočica sa nastavkom za sprej, 50 ml

Upute:

U bočicu ulijte vodu, zatim dodajte eterična ulja. Zatvorite bočicu i protresite…i sprej je spreman za upotrebu.

 

Osvježavajući sprej možete koristiti na različite načine:

  • DEZINFICIRAJTE OPREMU ZA VJEŽBANJE!

Poprskajte podlogu za vježbanje! Podloge za vježbanje tijekom vremena se pretvaraju u prave rasadnike bakterija. Osigurajte dugovječnost i čistoću svoje opreme na 100% prirodan način.

Ovaj sprej dezinficira, eliminira bakterije i vašoj opremi daje osvježavajući miris! Podlogu poprskajte sprejem i posušite, ili lagano obrišite čistim ručnikom ili papirnatom maramicom.

  • ENERGIZIRAJTE SE ZA VJEŽBU!

Poprskajte prostor u kojem vježbate – miris eteričnih ulja Aromara Bor i Aromara Limeta stimulira i energizira (a pritom i pročišćava zrak)

  • OSVJEŽITE OBUĆU ZA TRENIRANJE!

Energično-antibakterijska kombinacija Aromara Čajevca, Bora i Limete pravi je pogodak za obuću za treniranje 😉 Posprejajte unutrašnjost obuće za ugodniji miris, a pritom eliminirajte gljivice i bakterije! (a na ovaj način možete osvježiti i ostalu obuću!)

  • OSVJEŽITE PROSTOR U KOJEM VJEŽBATE!

Kombinaciju ulja Aromara Limeta, Aromara Bor i Aromara Čajevac možete dodati i u aroma lampicu. Miris ovih eteričnih ulja djeluje stimulativno i motivira vas da se pokrenete, a istovremeno rasterećuje i u vaš prostor unosi radost 🙂 Idealno za trenutke kad se ne možete pokrenuti i kada ste u napasti da propustite trening!

Napomena:

Sprej čuvajte na hladnom i tamnom mjestu. Prije svake upotrebe protresite.