Kao da nam treba razlog 😉 Ipak, ako se pitate trebaju li vam eterična ulja, zavirite u naš popis! A zatim iskoristite odličnu priliku i opskrbite se Aromara eteričnim uljima po 20% nižim cijenama – samo tijekom kolovoza!

 

  1. AROMARA ETERIČNA ULJA SU SVESTRANA.

Eterična ulja u mnogim domovima služe prvenstveno za stvaranje divnog mirisa, u difuzeru ili aroma svjetiljci. Iako je ovaj način upotrebe najjednostavniji (i predivno izgleda, zahvaljujući elegantnim Aromara difuzerima), eterična ulja možete koristiti na niz različitih načina. Primjera radi, Aromara eterično ulje čajevca poslužit će kao prva pomoć kod sitnih ranica, za čišćenje i dezinfekciju, njegu masne kože, prvu pomoć za isušivanje prištića, kod gljivičnih infekcija noktiju i stopala…ili, kako kaže naša korisnica Suzana:

‘’Eterično ulje čajevca koristim za sve, malo fali da ga ne uvalim u juhu dok kuham 😀 !’’

 

  1. AROMARA ETERIČNA ULJA SU 100% PRIRODNA I ČISTA.

Aromara eterična ulja su 100% prirodna i čista, aromaterapeutske kvalitete. Ne sadrže sintetske dodatke, umjetne arome…što ih čini nevjerojatno dobrim odabirom za vas, vaše kućanstvo, radno mjesto…!

 

  1. AROMARA ETERIČNA ULJA MOGU KORISTITI SVI ČLANOVI OBITELJI.

Određena eterična ulja svidjet će se i vašoj bebi i vašoj baki. Eterično ulje mandarine popularan je odabir za dječju sobu, a za njim nerijetko posežu i odrasli – za opuštanje nakon napornog dana i podršku dobrom raspoloženju. Za laku noć i veliki i mali vole eterično ulje lavande i blend KAMILICA U LAVANDINU.

 

  1. AROMARA ETERIČNA ULJA – SPA ISKUSTVO ZA SVAČIJI DŽEP!

Aromara eterična ulja super su trik u situacijama kad vam je baš potrebna opuštajuća njega…ali nemate ni novaca ni vremena za odlazak na spa tretmane. Pretvorite tuširanje u mirisno spa iskustvo – u kadu kapnite dvije kapi omiljenog eteričnog ulja. Eterično ulje isparava u tuš kabinu, doprinosi opuštanju ili razbuđivanju, ovisno o vašem odabiru. Više ideja za upotrebu eteričnih ulja u kućnom spa iskustvu naći ćete na našem blogu.

 

  1. AROMARA ETERIČNA ULJA ORIGINALAN SU POKLON.

Poklanjanjem aromaterapije dragoj osobi dajete više od fizičkog predmeta – poklanjate im sredstvo za opuštanje, jačanje kvalitete života, zdravlje i kreativnost. Odaberite setove tematski odabranih eteričnih ulja, komplete ili pojedinačna eterična ulja i blendove. Divan dar su i Aromara difuzeri – elegantni, jednostavni za rukovanje i upotrebu eteričnih ulja!

 

  1. AROMARA ETERIČNA ULJA PREDSTAVLJAJU NAJBOLJI OMJER CIJENE I KVALITETE.

Aromara eterična ulja 100% su prirodna i čista, aromaterapeutske kvalitete, a njihovu kakvoću i sastav jamče certifikati dostupni na stranicama eteričnih ulja na www.aromara.hr. Pritom nisu udarac na džep. Aromaterapija dostupna svima – za puniji život!

 

  1. AROMARA ETERIČNA ULJA IZVRSTAN SU DODATAK SVAKOM KUĆANSTVU.

Eterična ulja nevjerojatno dobro suzbijaju neugodne mirise, a zahvaljujući svestranosti koristiti ih možete na nebrojeno mnogo načina. Od upotrebe u usisivaču, pa do osvježivača zraka u prostorijama, dodataka sredstvima za čišćenje…Aromara eterična ulja vrijedan su dodatak svakom domu.

 

  1. AROMARA ETERIČNA ULJA IZVRSNA SU PRVA POMOĆ KOD SVAKODNEVNIH TEGOBA.

Od tenzijske glavobolje do sitnih opeklina i porezotina pri kuhanju, Aromara eterična ulja možete iskoristiti za ublažavanje manjih i većih tegoba. Eterično ulje ružmarina u difuzeru doprinijet će sposobnosti koncentracije u trenutku kad se osjećate sporo i uspavano, eterično ulje lavande iskoristite za tretiranje sitnih opeklina, kad vas nakon dugog sjedenja ili stajanja zabole mišići, u bazno ulje dodajte eterično ulje lavandina (do 30 kapi na 50 ml baznog ulja). Popis je dug, a više o lokalnoj upotrebi eteričnih ulja pročitajte na stranicama pojedinačnih eteričnih ulja na www.aromara.hr.

 

  1. AROMARA ETERIČNA ULJA UVIJEK SU UČINKOVITA.

Na brojna farmaceutska rješenja s vremenom se naviknemo – naprimjer, tablete za spavanje s vremenom gube na djelotvornosti jer se naše tijelo navikava i prilagođava. Kod eteričnih ulja ne morate brinuti zbog smanjene učinkovitosti. Bilo da ih koristite prvi ili osamsto prvi put, vaša će eterična ulja djelovati jednako dobro!

 

  1. AROMARA ETERIČNA ULJA PRUŽAJU NIZ MOGUĆNOSTI ZA IGRU I STVARANJE INDIVIDUALIZIRANIH PREPARATA ZA NJEGU.

Ručno rađeni preparati za njegu s potpuno jedinstvenim sastavom rađenim samo za vas. Zvuči dobro, zar ne? A uz pažljivo odabrane sastojke možete ih vrlo jednostavno izrađivati i kod kuće! Odaberite eterična ulja prema vlastitom tipu kože i/li kose, ili pak prema učinku koji želite postići!

 

Naručite omiljena Aromara eterična ulja:

www.aromara.hr
prodaja@aromara.com
+385 (0)1 3704 005