Vremenske promjene, događanja na otvorenom, izleti, kraj školske godine i početak ispitnih rokova… u lipnju nas čeka zbilja svašta! Uz naš odabir top proizvoda za lipanj saznajte kako se podržati aromaterapijom i osigurati si kvalitetan i ispunjen lipanj!

 

ETERIČNO ULJE LAVANDE

Kad bismo tijekom lipnja morali odabrati samo jedno eterično ulje, bila bi to lavanda. Ovo eterično ulje ima uistinu širok spektar djelovanja, a kad tome dodamo i jednostavnost upotrebe, nije ni čudo što popularnost lavande ne jenjava. Konkretno, lavandu ovog mjeseca volimo i rado koristimo zbog njenog repelentnog djelovanja i umirujućeg učinka (bilo da se radi o nadraženoj koži ili razdražljivom raspoloženju). K tome je bitno naglasiti i kako doprinosi obnavljanju kože, a istovremeno djeluje antibakterijski, pa je super prirodno rješenje za ogrebotine, osip, ubode kukaca.

Više o ovom čudesnom eteričnom ulju možete saznati ovdje.

Nabavite 100% prirodno eterično ulje lavande: kliknite ovdje!

Nabavite 100% prirodno eterično ulje lavande iz biološkog uzgoja: kliknite ovdje!

 

ROLL-ON SWEET DREAMS

Aroma parfem za smirenje i njegu istovremeno je fenomenalna prva pomoć kod sitnih ranica, uboda, opeklina, oštećenja. Eterična ulja njemačke kamilice i lavandina u baznom ulju marelice moćna su kombinacija spremna za upotrebu na koži. Nema kombiniranja, nema mućkanja, samo otvorite čep i uživate u učinku! Pakiranje stane u džep, a definitivno ga vrijedi ponijeti sa sobom na putovanja. Preko dana njeguje kožu, a navečer vam kombinacija mirisa pomaže zaspati!

Nabavite roll-on SWEET DREAMS: kliknite ovdje!

 

MINI DIFUZER STAY FOCUSED

Eterična ulja i blendove najlakše je primijeniti u difuzeru, a difuzer nije samo za zimske mjesece! Dapače, i ljeti itekako trebamo svjež i pročišćen zrak – tim više što nam dolazi sezona hermetički zatvorenih prozora i ustajalog klimatiziranog zraka. A slična situacija čeka nas i u autima tijekom dugih vožnji na more… uz mini difuzer STAY FOCUSED riješite oba problema u jednom potezu! Mini difuzer ima auto adapter koji omogućuje rad u automobilu te USB priključak kojim ga možete diskretno aktivirati u bilo kojem prostoru. Sam difuzer je malen i praktično oblikovan, ne zauzima puno prostora i dovoljne je jačine za manje prostore primjene.

Difuzer STAY FOCUSED ima garanciju 12 mjeseci!

Nabavite difuzer STAY FOCUSED: kliknite ovdje!

 

BLEND STAY FOCUSED

Za sve male i malo veće koji pred kraj školske godine griju stolac predlažemo blend STAY FOCUSED. Lijepo vrijeme odvlači pažnju, a blend energizirajućih citrusa i paprene metvice doprinijet će fokusu i mentalnoj oštrini. Dodajte blend STAY FOCUSED u istoimeni difuzer za efekt male oaze aktivnosti i pozornosti – a ako kojim slučajem koncentracije i oštrine manjka i vama, poslužite se!

Nabavite blend STAY FOCUSED: kliknite ovdje!

 

ULJE ZA LJETNU NJEGU KOŽE I KOSE SUNSHINE

Volimo sunce, ali sve uz dozu opreza i zaštitu. Zato na izlete i morske avanture nikad ne idemo bez ulja SUNSHINE! Bogato ulje nanosi se na kožu i na kosu prije i poslije izlaganja suncu za istovremenu hidrataciju i zaštitu. Ako imate osjetljivu kožu, uživat ćete u ovoj 100% prirodnoj kombinaciji biljnih ulja i njenom nježnom učinku na vašu kožu!

Nabavite ulje SUNSHINE: kliknite ovdje!

 

INVIZZ

Šećer na kraju! Niti jedan (pro)ljetni popis nije potpun bez proizvoda iz linije INVIZZ. Nekada poznata kao INSECTOFF, ova kombinacija 9 efikasnih eteričnih ulja oduševljava svojim mirisom i djelovanjem. Omogućit će vam miran boravak na otvorenom uz ugodan i diskretan miris. INVIZZ je dostupan kao ambijentalni sprej i blend – prvi je izvrstan za trenutnu upotrebu i korištenje u pokretu (npr. na izletu, planinarenju…), a drugi za difuzer.

Više o sastavnicama proizvoda iz linije INVIZZ pročitajte ovdje.

Nabavite sprej INVIZZ: kliknite ovdje!

Nabavite blend INVIZZ: kliknite ovdje!